Badkamer blijft stinken ondanks dat hij onberispelijk schoon is? Dit spul gaat je dan helpen

door Skip

31 Augustus 2023

Badkamer blijft stinken ondanks dat hij onberispelijk schoon is? Dit spul gaat je dan helpen
Advertisement

Wat kun je nou echt niet verdragen thuis? Van de vele antwoorden die zijn te geven, zijn dat toch wel vieze geuren. Stank uit de keuken, toilet of andere plekken in huis, het is niet gek om te wensen dat je een lekkere geur ruikt, zeker wanneer er is schoongemaakt en het maximaal lekker moet ruiken in huis. Dat dit niet altijd het geval is, dat weten we. Vieze geuren liggen vaak op de loer, vooral in de badkamer.

Wat moet je dan doen om ervan af te komen zonder een berg geld uit te hoeven geven aan chemische goedjes? De simpele doeltreffende truc die wij je zullen laten zien is het antwoord.

Advertisement
Creativo

Creativo

Het thuis netjes en schoon houden is de beste manier om de uren die je aan huishoudelijke taken besteed, totaal ontspannen door te brengen; dat je er zelf echt beter van wordt. In een omgeving verblijven waar het niet zo schoon is of stinkt is niet ideaal. En dan ga je dus allerlei producten kopen. Voor de vloer, keukenoppervlakken, badkamersanitair, noem maar op. En toch komt het soms voor dat deze producten je niet het gewenste resultaat geven waar je op hoopte.

Stank in huis, met name in de badkamer, komt vaker voor dan je denkt en is niet te wijten aan een gebrekkige schoonmaak. Andere factoren zouden bij kunnen dragen aan het blijven hangen van de stank, maar er bestaat een 100% natuurlijke methode waarmee je deze onwenselijke situatie kan verhelpen. Je hebt slechts 4 simpele producten nodig om een perfect mengsel te maken wat je gaat helpen.

Advertisement
Creativo

Creativo

De stappen om tot dit product te komen zijn simpel en heb je maar weinig producten uit de natuur nodig.

Je neemt:

  • 2 biologische citroenen
  • kruidnagels
  • vloeibare vanille
  • water

Heb je eenmaal alles in huis snijdt je de citroenen in dunne schijfjes voeg je deze toe aan een liter water. Breng dit aan de kook. Voeg na enkele minuten de kruidnageltjes toe en laat nog 15 minuten op het vuur staan. Als deze tijd is verstreken laat je het mengsel afkoelen en doe je daarna pas een paar druppels vanille erbij, daardoor wordt de geur sterker. Nu hoef je het alleen nog maar in een sprayflacon te doen en te verstuiven over badkameroppervlakken. De geur die vrijkomt ruikt heerlijk en behoren vieze geuren tot het verleden.

Kende jij deze truc van oma al of ga je hem straks uitproberen?

Advertisement