Ruikt de koelkast vies? Met deze 100% natuurlijke spray kom je van het probleem af

door Skip

20 Augustus 2023

Ruikt de koelkast vies? Met deze 100% natuurlijke spray kom je van het probleem af
Advertisement

Ging ooit eens de koelkastdeur open en rook je toen een vieze geur? Indien ja, dat moet je weten dat dit een veelvoorkomend probleem is en dat het verschillende oorzaken kan hebben. Een ding is zeker: aangenaam is het niet, zeker omdat een koelkast iets is wat je echt heel vaak gebruikt; je opent en sluit hem wel meerdere keren per dag.

Wanneer er een vieze geur uit de koelkast komt is het geen goede gewoonte om net te doen alsof er niets aan de hand is. Als het zaakje stinkt dan weet je dat het moment om in te grijpen is aangebroken. Aangezien een koelkast voeding bevat moet je zeker niet overdrijven met chemische middelen of al te agressief schoonmaken, maar juist in gradaties te werk gaan. Hoe dan? Dat leggen we je zo uit waarbij we ons focussen op een 100% natuurlijke uitvinding die echt kan helpen om van dit vervelende probleem af te komen.

Advertisement
Creativo

Creativo

Je koelkast schoon en fris houden is een uitdaging die te overwinnen is. Het is zeker zo dat je door de drukte van het dagelijks leven dingen vergeet waar je rekening mee moet houden en aandacht aan zou moeten schenken. Maar met al een beetje extra zorg kan je al echt wonderen verrichten.

Als je de koelkast opendoet en het ruikt nooit lekker wanhoop niet want je kan ingrijpen met behulp van een speciaal en tegelijkertijd simpel product waar je makkelijk aan kunt komen.

Vooraleerst doe je er goed aan om te controleren dat het eten wat in de koelkast staat altijd degelijk georganiseerd is en mogelijk in passende bakjes en dergelijke zit en dat het eten er niet al dagen staat. Dit is een belangrijke stap want vaak komt van eten juist die vieze geur af. Wil je echt grondig schoonmaken is het echter het geschikte moment om een beroep te doen een prachtig product wat moeder natuur te bieden heeft. We hebben het natuurlijk over citroen!

Advertisement
Pickpik - not the actual photo

Pickpik - not the actual photo

De “superkrachten” van deze citrusvrucht zijn bij iedereen welbekend, in die mate zelfs dat hij zich goed leent voor talloze verschillende situaties die niet beperkt zijn tot uitsluitend culinaire recepten. Citroen desinfecteert en ontvet en is een geweldig parfum en niet zo'n beetje ook.

Hoe gebruik je hem in een koelkast die stinkt? Makkelijk: je maakt een handige spray van het sap... maar daar blijft het niet bij.

Meng voor in een spuitflacon citroensap, wat water en een half bekertje witte azijn. Zo krijg je een perfect mengsel om de koelkast mee schoon te maken, te ontsmetten en heerlijk te laten ruiken als nooit tevoren. Het moge duidelijk zijn dat je alvorens te beginnen de koelkast eerst helemaal leeg maakt zodat je tijdens het schoonmaken in alle hoekjes kunt komen, ook de slechtst zichtbare plekken. Wrijf je mix uit over de wanden en schappen in de koelkast en je boekt gegarandeerd een effectief resultaat.

Je koelkast schoon en vrijhouden van vieze geuren is van fundamenteel belang, niet alleen voor je neus maar ook voor je gezondheid. Schoonhouden lukt niet altijd en zijn er misschien veel mensen die niet de tijd hebben voor zo'n klusje, maar toch is dit een snelle en makkelijke oplossing en is hij de moeite van het proberen waard!

Advertisement