10 voorwerpen waarmee je je ruimte perfect kunt organiseren

door Natasja

14 Juli 2023

10 voorwerpen waarmee je je ruimte perfect kunt organiseren
Advertisement

Misschien vraag jij je ook af hoe sommige mensen hun huis altijd perfect op orde hebben, alsof het een museum is. Of misschien heb je door de meest recente verplichtingen het heel druk gehad waardoor het gevoel van tevredenheid dat je krijgt als je 's avonds thuiskomt in een huis waar alles op zijn plaats staat, verdwenen is.

Wat je probleem met orde ook is, we weten zeker dat je je afvraagt of er een toverstafje bestaat dat alles in een mum van tijd weer op zijn plaats zet. Nou, als je dit toverstafje hebt gevonden, laat ons dan weten hoe wij er ook aan kunnen komen. In de tussentijd stellen we 10 voorwerpen voor die je kunnen helpen om je huis op orde te houden.

Advertisement

1. Magnetische kruidenrekset

1. Magnetische kruidenrekset

michelle/Amazon

Als je kruidenkastje vol staat met ontelbare potjes waarvan je niet weet hoe je ze moet beheren, zal de magnetische kruidenrekset je helpen om het probleem op te lossen. Eindelijk zijn je kruiden altijd perfect georganiseerd en hoef je niet langer te zoeken naar het juiste potje.

Advertisement

2. Tasorganizer

2. Tasorganizer

Treah Oliva/Amazon

Weinig dingen zijn zo rommelig als de vrouwenhandtas. Als jij het ook zat bent om alles in je handtassen altijd kwijt te raken, dan is een organizer met vakken precies wat je nodig hebt.

3. Bed- of bankhouder

3. Bed- of bankhouder

Perlita C/Amazon

Elke zichzelf respecterende bankhanger weet hoe comfortabel het is om in bed of op de bank te luieren met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Een bed- of bankhouder kan gemakkelijk onder je kussen of matras worden geklemd en zorgt ervoor dat je alles op zijn plaats houdt zonder het risico te lopen het kwijt te raken.

4. Wandhanddoekenrek

4. Wandhanddoekenrek

Regine/Amazon

Als je geen ruimte hebt in je kast om je handdoeken op te bergen, dan kun je ze met een wandhanddoekenrek perfect netjes en ruimtebesparend opbergen.

5. Hangerstapelaar

5. Hangerstapelaar

Terri/Amazon

Ken je die grote stapel kleerhangers die lukraak in je kledingkast ligt? Met een hangerstapelaar is dat geen probleem meer.

Advertisement

6. Oprolbare kledingkastorganizer

6. Oprolbare kledingkastorganizer

Amazon

Als de kledingkast te klein is voor al je kleding, maar je geen afstand van kleren wilt doen, dan moet je wat extra ruimte creëren. Een oprolbare organizer, die in de kledingkast of aan de slaapkamerdeur kan worden gehangen wanneer dat nodig is. Je kunt je kleren, truien, broeken of pyjama's comfortabel opgerold opbergen. En ruimte is niet langer een probleem.

7. Lade organizers

7. Lade organizers

GLADFam88/Amazon

Bestekbakjes in de keukenlades hebben ze al tientallen jaren geleden netjes gehouden, maar de lades in de badkamer, slaapkamer of studeerkamer kunnen ook veel baat hebben bij een set houders voor al je spullen. Het zal veel gemakkelijker zijn om alles te vinden wat je nodig hebt.

Advertisement

8. Plakdoucherekjes

8. Plakdoucherekjes

Benyamin/Amazon

Een nette douche heeft een veel relaxter effect en daarvoor moet je alle flessen en sponzen van de vloer verwijderen. Rekjes die je aan de muur kunt plakken zijn een perfecte oplossing als je geen gaten in de tegels wilt maken.

9. Opbergruimte onder het bed

9. Opbergruimte onder het bed

jian/Amazon

Vooral in kleine huizen lijkt de ruimte in kledingkasten nooit genoeg te zijn. Beddengoed bijvoorbeeld is vaak erg volumineus en kan daarom moeilijk in de kledingkast worden opgeborgen. Daarom is het een goed idee om een houder voor onder het bed te kopen, misschien uitgerust met handige wieltjes, om dekens, lakens en alles wat je niet dagelijks gebruikt in op te bergen.

Advertisement

10. Sieradenstandaard

10. Sieradenstandaard

Adilene/Amazon

Hoe vervelend is het om je kettingen, armbanden en oorbellen steeds door elkaar te vinden? In de klassieke sieradendoos komt dit helaas vaak voor, maar je kunt het eenvoudig voorkomen met een sieradenstandaard waaraan je al je sieraden netjes kunt ophangen.

Welke voorwerpen gebruik jij om alles netjes te houden?

Advertisement