12 goedkope accessoires die je leven in huis ten goede zullen veranderen

door Natasja

28 Mei 2023

12 goedkope accessoires die je leven in huis ten goede zullen veranderen
Advertisement

Als je wel eens veel tijd in je huis hebt doorgebracht, heb je vast wel eens gedacht aan een plan om het comfort binnen de muren te verbeteren door de inrichting te veranderen of door accessoires aan te schaffen die het huishouden en het schoonmaken kunnen vergemakkelijken of die je een kwalitatief betere tijd van ontspanning kunnen garanderen.

Er zijn tegenwoordig inderdaad veel accessoires beschikbaar om het huis te verfraaien en functioneler te maken en je hebt er in het verleden waarschijnlijk al enkele willen uitproberen, waarbij je je vooraf afvroeg of je gunstige getuigenissen kon vinden die doorslaggevend zouden zijn voor je aankoop. Gelukkig kun je tegenwoordig werkelijk alles online vinden, ook beoordelingen van elk product dat min of meer gangbaar is.

Daarom tonen we je hieronder een lijst van 12 goedkope voorwerpen die zeer populair zijn en die je kunt kopen om je leven in huis te verbeteren.

Advertisement

1. Paddenstoel voor de douche

1. Paddenstoel voor de douche

Amazon

Een zeer nuttig hulpmiddel als je tonnen tijd en producten wilt besparen om de afvoer te reinigen. Vernoemd naar zijn paddenstoelachtige vorm, plaats je het bij de opening van de afvoer om dierenharen, haren en ander vuil op te vangen terwijl het water eruit kan stromen. Populair bij gebruikers omdat de verschillende maten perfect passen in de afvoer van wastafels, douches en badkuipen, het water perfect filteren en zeer gemakkelijk te reinigen zijn.

Advertisement

2. Pluisverwijderaar

2. Pluisverwijderaar

Amazon

Of het nu handmatig of elektrisch is, het is de moeite waard te investeren in een pluisverwijderaar om kleding op te frissen en te blijven dragen, zelfs als deze onvolkomenheden vertoont. Hij wordt sterk aanbevolen door gebruikers om pluisjes te verwijderen, maar moet met voorzichtigheid worden gebruikt op bepaalde stoffen, die gemakkelijk kunnen worden beschadigd, en vereist een beetje geduld, maar hij doet zijn werk perfect en brengt nieuw leven aan kleding die anders voor de vuilnisbak zou zijn bestemd.

3. Herbruikbare waterfles

3. Herbruikbare waterfles

Amazon

Of je nu gewoon onderweg gehydrateerd wilt blijven of je waterinname wilt controleren, een waterfles is altijd de ideale oplossing. Je vindt ze in winkels met motivatie- en maataanduidingen om te controleren hoeveel vloeistof je inneemt, ze zijn kleurrijk en duurzaam en goed voor het milieu omdat ze herbruikbaar zijn. Je zult je afvragen waarom je ze niet eerder hebt ontdekt!

4. Extra lange oplaadkabel

4. Extra lange oplaadkabel

Amazon

Natuurlijk is de oplaadkabel die bij smartphones wordt geleverd zeer nuttig, maar de extra lange versie is dat nog meer. Gebruikers raden de gevlochten modellen aan, die veel duurzamer zijn en voorzien zijn van snellaadtechnologie, waardoor apparaten veel sneller kunnen worden opgeladen en bestand zijn tegen schokken, spanningen en verdraaiingen.

5. Veiligheidsscheermes

5. Veiligheidsscheermes

Amazon

Uitgevonden in het begin van 1900 en enkele decennia later verdrongen door de komst van plastic wegwerpscheermesjes, is het veiligheidsscheermes een instrument dat om verschillende redenen een comeback maakt. Hij is zeker milieuvriendelijkheid, aangezien het is gemaakt van duurzame materialen. Dit scheermes is ook zeer comfortabel in gebruik, hoewel gebruikers waarschuwen om het voorzichtig te gebruiken, tenminste bij de eerste scheerbeurten, om te voorkomen dat je je bezeert aan de zeer scherpe mesjes.

Advertisement

6. Zacht sluitende wc-brillen

6. Zacht sluitende wc-brillen

Amazon

De badkamer staat misschien niet op je agenda voor meer comfort, maar je zult zeker van gedachten veranderen na het ontdekken van zacht sluitende wc-bril. Praktisch in gebruik, stil en zacht, zijn ze een perfecte oplossing, vooral wanneer je onoplettende kinderen hebt die vergeten dat het deksel open is of er hem hard dichtgooien. Let wel op de afmetingen en montageschroeven, ze passen niet op alle wc-modellen.

7. Verduisteringsgordijnen

7. Verduisteringsgordijnen

Amazon

Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar in een thermische versie, die de kamer isoleert tegen de kou. Ideaal voor een goede nachtrust!

Advertisement

8. Air fryer

8. Air fryer

Amazon

Velen zullen de aanschaf van dit product zeker hebben uitgesloten omdat je niet gewend bent gefrituurd voedsel te eten. De air fryer is echter in alle opzichten een kleine geventileerde oven en is daarom zeer nuttig voor veel verschillende soorten gerechten, van voorgerechten tot desserts, als je voor kleine porties de oven niet wilt gebruiken. Er zijn al veel mensen die hem met succes hebben vervangen voor het klassieke koken.

9. Hoofdhuid massageborstel

9. Hoofdhuid massageborstel

Amazon

Vooral geliefd bij mensen met veel lang haar, heeft deze borstel siliconenharen die sterk genoeg zijn om niet te buigen, maar zacht genoeg om goed aan te voelen op de huid zonder pijn te veroorzaken. Dit hulpmiddel is een zeer waardevol en ontspannend hulpmiddel om het succes van de shampoo te verbeteren.

Advertisement

10. Pillendoosje met timer

10. Pillendoosje met timer

Amazon

Als je veel pillen moet innemen of eraan moet denken ze elke dag in te nemen, is een pillendoosje met timer de ideale oplossing. Aanbevolen door vele gebruikers die het met succes hebben gebruikt om hun wekelijkse en dagelijkse inname van pillen te verdelen.

11. Rijstkoker

11. Rijstkoker

Amazon

Niet alleen rijst, maar hele gezonde gestoomde maaltijden! Met dit zeer handige apparaat bespaar je veel tijd bij het bereiden van de maaltijden. Het is het proberen waard.

Advertisement

12. Gebogen douchestang

12. Gebogen douchestang

Amazon

De gebogen douchestang, die zelfs in kleine ruimtes past, is de ideale oplossing voor wie geen douchewand kan installeren en in plaats daarvan voor een gordijn kiest. Perfect aan te passen, zelfs aan muren die niet helemaal vlak zijn.

Welke van deze voorwerpen gebruik jij al of zou je willen kopen?

Advertisement