Jennifer Lopez: haar schoonheidstruc ligt binnen ieders bereik

door Natasja

26 Mei 2023

Jennifer Lopez: haar schoonheidstruc ligt binnen ieders bereik
Advertisement

Op ruim 50-jarige leeftijd blijft Jennifer Lopez betoveren met haar onberispelijke verschijning, die de tijd echt lijkt te trotseren. Als je naar de Hollywood-diva kijkt, kun je nauwelijks geloven dat ze in 1969 is geboren en niet, zoals haar ongelooflijke lichaam en huid doen vermoeden, veel later! Het heeft vast te maken met genetische factoren en een levensstijl met zeker strikte dieet- en bewegingsregimes, maar ook een paar trucjes binnen ieders bereik.

Zo heeft de in de Bronx geboren Latijns-Amerikaanse icoon altijd een gebruinde, zij het zeer stralende huid, ook al is die in werkelijkheid veel lichter dan je zou denken. En vervolgens de diepe, sensuele blik, geaccentueerd door ad hoc make-up bij elke gelegenheid: hoe bereikt ze deze look? Ze onthulde het in een video op haar Instagram-profiel.

Advertisement
Jennifer Lopez: haar schoonheidstruc ligt binnen ieders bereik - 1

J.Lo liet zich ongefilterd zien in een video die op het account van haar cosmeticamerk, JLO Beauty, werd geüpload om te onthullen wat haar routine voorbereiding is, ook voor zo'n belangrijk evenement als het Met Gala, de belangrijke avond die het Metropolitan Museum of Art in New York elk voorjaar omtovert tot de tempel van internationale glamour. De editie van 2023 was gewijd aan modegigant Karl Lagerfeld, met als thema 'Karl Lagerfeld: A Line of Beauty'.

De look van Jennifer Lopez was een combinatie van sensuele lijnen, met de nadruk op een prachtig lichaam. En op haar ogen intense make-up. En de vrouw legde in de video uit hoe ze haar make-up voorbereidde, volgens de stappen die gebruikelijk zijn in haar schoonheidsroutine.

1. Eerste stap: een hydraterend en verhelderend schoonheidsserum, duidelijk afkomstig uit haar cosmeticalijn.
2. Tweede stap, een must: zonnebrandcrème, met factor 30. Daarover verklaarde J.Lo: "Mensen denken dat ik altijd bruin ben, dat ik al mijn tijd in de zon doorbreng. Maar de waarheid is dat ik niet zoveel zon krijg. Ze gebruikt, zei ze, zelfbruiners en oliën, maar blijft elke dag uit de directe zon en gaat niet zonder bescherming de deur uit. Een truc die binnen ieders bereik ligt en die we maar beter kunnen onthouden.
3. Derde stap: een teint booster, het soort dat nauwelijks iriserend is om de huid echt te laten stralen.

Ze gebruikt producten uit haar eigen lijn, die gemakkelijk te vinden zijn in vele winkels, ook online over de hele wereld, maar het volgen van deze routine met de producten die het best passen bij onze behoeften is totaal niet onmogelijk.

En wat betreft de ogen? De visagist die de prachtige 50-jarige nog mooier moet maken, onthulde dat J.Lo supergoedkope valse wimpers gebruikt, van een merk (in dit geval KISS - My Lashes But Better) dat een paar dollar (of euro) kost en in elke winkel te vinden is.

Advertisement

Wie had gedacht dat er achter zo'n geraffineerde look ook betaalbare trucs schuilgingen?

Advertisement