Organiseer je auto op een sensationele manier: stijlvolle inspiratie van TikTok

door Natasja

02 Oktober 2022

Organiseer je auto op een sensationele manier: stijlvolle inspiratie van TikTok
Advertisement

Als je veel tijd doorbrengt in de auto, wordt deze een soort verlengstuk van je huis, dat geleidelijk aan gevuld wordt met een groot aantal voorwerpen en accessoires. De manier waarop we auto's gebruiken, of liever gezegd alles wat we erin nodig hebben, verandert met de jaren, en wordt ook sterk beïnvloed door de momenten waarop we de auto elke keer nodig hebben.

Als je dus een reis of een autorit moeten maken, is het goed dat alles zorgvuldig is georganiseerd, maar dit betekent niet dat je passagiersruimte te vol moet maken. Op die manier, door passagiers en bagage, eventueel ook aankopen, zou het zo vol kunnen zijn dat de reis zelf ondraaglijk zou zijn, terwijl die juist een plezier voor iedereen zou moeten zijn.

via @farahjmerhi/TikTok

Advertisement
@farahjmerhi/TikTok

@farahjmerhi/TikTok

Je hebt misschien op sociale netwerken rondgekeken en video's gezien van mensen die kamers en meubels opruimen. Alle ideeën en accessoires die zorgen voor orde en organisatie in huis kunnen vaak ook in de auto werken, en er zijn ook talrijke producten zijn die speciaal zijn ontworpen voor passagiersruimte van auto's, zodat elke ruimte kan worden benut en deze voertuigen kunnen worden uitgerust met alles wat ze nodig hebben.

Dus niet alleen de bekende prullenbak om het afval in te gooien om de vloer van de auto niet te bevuilen (en nog een voor de achterkant!), maar ook vele andere oplossingen die echt handig kunnen zijn om alles bij de hand te hebben, en in stijl.

Een van die video's is van het account @farahjmerhi op TikTok: in de clip https://www.tiktok.com/@farahjmerhi/video/7124121163764305198?is_from_webapp=v1&item_id=7124121163764305198 op haar profiel, kun je zien dat ze alle producten kiest in neutrale kleuren, met een uitstekende afwerking, en precies op maat om op veel verschillende plaatsen in de auto te passen.

Ze voegt bijvoorbeeld tassen en koffers toe, haken, houders die overal in de auto passen. Uiteindelijk wordt de auto gevuld met rijaccessoires, de bestuurderstas, snacks, een EHBO-kit, een necessaire met nuttige producten, schoonmaakmiddelen om per ongeluk vlekken te verwijderen en nog veel meer. En het mooiste is dat er nog genoeg ruimte is voor mensen en bagage.

Het is de moeite waard een kijkje te nemen voor inspiratie en de auto in stijl te organiseren!

Advertisement