6 prettige oplossingen voor irritante dingen die dagelijks plaatsvinden

door Skip

15 Augustus 2022

6 prettige oplossingen voor irritante dingen die dagelijks plaatsvinden
Advertisement

Er zijn van die handelingen die we echt elke dag verrichten zonder erbij na te denken en lopen we een stappenplan door dat we geheel automatisch ons eigen hebben gemaakt. In diezelfde trant kan je stellen dat er ook veel dingen zijn die we altijd gebruiken op dezelfde manier zonder onszelf af te vragen of het ook anders, misschien wel op een effici├źntere manier, die gewoontes.

Dan is het misschien ook nog wel handig, wellicht zelfs leuk om enkele suggesties te krijgen die je op internet oppikt, geinig gevonden suggesties die voldoening blijken te geven, waardoor het leven van alledag er beter op wordt. Kijk eens bij de suggesties hieronder en kom erachter of ook jij de dingen pleegt te doen op dezelfde manier.

Advertisement
Rewarded_Panda/Reddit

Rewarded_Panda/Reddit

Harde plastic verpakkingen openen: bepaalde kantoorartikelen en allerhande accessoires zijn verpakt in tig lagen dik keihard plastic dat is samengeperst. Je kan een hele scherpe schaar gebruiken maar het wordt er nog veel makkelijker op wanneer je een blikopener bij de hand hebt met een draaiknop erop. Heel precies opensnijden zonder je in te spannen!

Advertisement
Tutorial via instructables.com

Tutorial via instructables.com

Knoflook pellen: is altijd wel een klus. Als het maar om een paar tenen gaat dan vinden we het niet erg om daar te staan met het mesje en het vliesje te verwijderen. Maar als het om meer knoflook gaat dan is het goed een manier te vinden waar je er sneller meerdere achter elkaar kan doen. Doe de tenen in een pot, sluit hem en schudt hem alsof je een barman bent die een cocktail schudt!

Mattallica/Reddit

Mattallica/Reddit

Als je snel bier of andere drank wilt koelen zodat je minder lang hoeft te wachten, kan je een blikje of flesje in nat keukenpapier wikkelen en het even 15 á 20 minuten in de vriezer leggen.

Nintendographist/Reddit

Nintendographist/Reddit

Wanneer je een stekker wilt verlengen en dan door het huis of tuin wil gaan met je apparaten moet je uitkijken dat je niet de hele tijd de stekker er weer in aan het doen bent aangezien de stekker makkelijker uit het verlengstuk gaat terwijl je bezig bent. De truc zit hem erin een simpele knoop te leggen in de stekker voordat je hem in de verlenger steekt!

thegeekprophet/Reddit

thegeekprophet/Reddit

Laat het rietje niet meer vrij heen en weer bewegen in de opening van een blikje Coca Cola, bier of vergelijkbare dranken. Laat het metalen lipje er gewoon aan zitten waarmee je blikje opent. In de uitsparing op het lipje past namelijk perfect om een rietje, dat zolang je uit het blikje drinkt, op zijn plek zal blijven zitten.  

Advertisement
AOL_/Reddit

AOL_/Reddit

Als je altijd gebakken eieren wilt die een perfecte vorm hebben, zo rond zoals op een tekening, dan kan je hiervoor uienringen gebruiken. Snijd een paar dikke ringen, zo vormen ze een opstaande rand waar het ei niet overheen gaat. Dan is de keuze verder aan jou of je de uienring laat zitten of weglaat.

Kende jij deze uiterst eenvoudige trucs voor in het dagelijks leven al?

Advertisement