10 geïmproviseerde oplossingen van wie zich niet laat afschrikken door ongemak

door Natasja

28 Juli 2022

10 geïmproviseerde oplossingen van wie zich niet laat afschrikken door ongemak
Advertisement

Niemand is immuun voor de onverwachte gebeurtenissen van het dagelijkse leven, die kleine probleempjes en ongelukjes die de stemming kunnen bederven of op zijn minst de plannen van de dag kunnen vertragen. En dan zijn er nog die keren dat iets stuk gaat, of niet naar behoren werkt, en je niet de mogelijkheid hebt om het helemaal opnieuw te doen of je te haasten om de nodige vervangingen te doen.

Plotselinge ongemakken, zoals die welke door deze situaties worden opgewekt, zullen echter degenen die creatief kunnen denken, nooit van slag maken. Zo gebeurt het dat sommige mensen de geniale oplossing vinden die erin slaagt het probleem, al is het maar tijdelijk, op te lossen. Kijk hieronder naar soortgelijke situaties die door internetgebruikers zijn gemeld.

Advertisement
Reddit

Reddit

Sommige mensen doen het vast al, maar het is altijd goed eraan te denken dat een licht aangebrand koekje uit de oven kan worden hersteld door het beschadigde deel eraf te schrapen met een eenvoudige keukenrasp.

Advertisement
doriblue42/Reddit

doriblue42/Reddit

Wil je de vlekken van witte sneakers verwijderen? Er zijn verschillende methoden die je kunt proberen, zoals het mengen van micellair water en een beetje baking soda, waardoor een zachte crème ontstaat die je op de schoen kunt wrijven om deze weer brandschoon te maken.

Sea-Network/Reddit

Sea-Network/Reddit

Moet je panty's wassen? Als je er een microvezeldoekje bij doet, verlies je ze niet in de trommel!

yudoit/Reddit

yudoit/Reddit

Naar de garage gaan kwam er niet van dus is hier de creatieve oplossing, met behulp van een sticker die van de kras op de bumper een leuke versiering maakt!

Video via Reddit

Video via Reddit

Als je toevallig een bij of een ander insect op de ruit ziet en je wilt hem geen pijn doen, gebruik dan een luciferdoosje om hem voorzichtig te 'vangen' en dan kun je het eenmaal buiten weer vrijlaten!

Advertisement
ermame/Reddit

ermame/Reddit

Sommige mensen helpen de meloenen niet te laag aan de planten te hangen met behulp van een masker dat als een soort hangmat wordt gebruikt.

griffinonthego/Reddit

griffinonthego/Reddit

Werken laptopscharnieren niet meer goed? Help jezelf met de steun van een bureaulijst zoals deze persoon deed om het probleem op te lossen.

Advertisement
stinksnots/Reddit

stinksnots/Reddit

Dit is de oplossing die bedacht is door een dame die niet wilde dat haar bollen wol ten prooi zouden vallen aan haar katten.

Reddit

Reddit

"De oude bank thuis was kapot, dus hebben we hem gemaakt." Het is een originele manier om dat te doen, dat moet je toegeven.

Het zijn misschien geen oplossingen voor iedereen, maar ze zijn zeker grappig en origineel!

Advertisement