x
11 keer waarbij het verlangen naar originaliteit…
Tafeldecoraties met oude laden: 10 transformaties waar je inspiratie uit kunt halen om creatief in te richten 3 natuurlijke methoden om de afzuigkap van de keuken te reinigen en weer als nieuw uit te laten zien

11 keer waarbij het verlangen naar originaliteit twijfelachtige resultaten heeft opgeleverd

01 Augustus 2022 • Door Natasja
928
Advertisement

De creativiteit van de mensen kent werkelijk geen grenzen en er zijn er die erin slagen hun fantasie de vrije loop te laten bij het ontwerpen en vervolgens verwezenlijken van projecten van allerlei aard. Het internet staat vol met voorbeelden van verbazingwekkende en prachtige ontwerpen, maar ook van andere waarvan niet gezegd kan worden dat ze echt gewaardeerd worden.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van creatieve projecten van twijfelachtige smaak: ze zijn alle zeker het resultaat van een buitengewone artistieke ingeving en misschien kunnen we zelfs zeggen dat ze resultaten hebben opgeleverd die ons sprakeloos maken. Zowel letterlijk als figuurlijk.


Een huis gemaakt van een oude bus, compleet met een houten dak en een veranda die er op een niet zo sierlijke manier op rusten.

Teenslippers bedekt met synthetische vezels, zoals die kunstgazons die gebruikt worden bij de decoratie van buitenvloeren. Waarom? Misschien om het gevoel van lopen in het groen na te bootsen?

Advertisement

Misschien was het een kunstwerk. Want wie wil er nou eten in een kamer vol met monsterlijke mieren die rondlopen?

Een Boeddha gemaakt van banden. In ieder zijn we erg blij met de milieuvriendelijke bedoeling van het recyclen van banden.

Er zijn mensen die het bloementhema in de badkamer afbeelden met sensationeel behang en er zijn er die besluiten om van het badkamersanitair grote bloemen te maken. In dit geval, gouden orchideeën.

 

Advertisement

Waarom verwelkom je je gasten niet door de tafel te dekken met een keramisch servies dat eruitziet alsof het van spijkerstof is gemaakt?

Nog een idee voor onvergeetbare slippers: die op kreeften lijken. Zullen ze lekker lopen?

Advertisement
foto: Reddit

Een fauteuil die op zijn zachtst gezegd kitsch te noemen is. In welke woonkamer zou hij wel passen?

Ja, iemand heeft het nodig gevonden om helemaal tot het uiterste te gaan met het maken van dit voetbankje.

Advertisement

Dan is er nog een hele wereld van ideeën voor wie voertuigen wil versieren met ongelooflijke reliëfdetails. Net zoals veel speelgoedauto's.

... Of ook een mozaïek van kleurrijke flessendoppen. Wie weet welke lijm ze gebruikten om ze te vast te zetten.

Wat zijn de meest twijfelachtige gevallen van ontwerp en creatief werk dat je hebt gezien?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt