7 voorwerpen die nooit mogen ontbreken in je auto om hem schoon en netjes te houden

door Natasja

22 Juli 2022

7 voorwerpen die nooit mogen ontbreken in je auto om hem schoon en netjes te houden
Advertisement

Van mobiele telefoonhouders, een onvervangbare must-have, tot chipskokers die, eenmaal schoongemaakt, veranderen in handige munthouders: er zijn een aantal voorwerpen en gadgets die je in de auto kunt bewaren om hem schoon en netjes te houden, vooral als je de neiging hebt er niet zoveel zorg aan te besteden. Sommige kunnen ook zelf worden gemaakt, door alledaagse voorwerpen te recyclen en ze een nieuwe bestemming te geven. Zoals in het geval van keukenbakjes die praktische mandjes worden voor oud papier en ander afval.

Als je alles bij de hand hebt, zul je zien dat het veel gemakkelijker zal zijn om je auto in goede staat te houden en vuil van tijd tot tijd te verwijderen, zonder te moeten wachten op de grote schoonmaak, die de meeste mensen geneigd zijn eeuwig uit te stellen. Je zult zien wat een verschil het maakt!

Advertisement

Autostoelhoezen zijn zeer nuttig om de stoelen te beschermen tegen vuil. Daarbij helpen ze dat stoelen langer meegaan door snelle slijtage door veelvuldig gebruik te voorkomen.

Advertisement

Ligt er rommel in je auto? Doe papierafval en ander afval in eenvoudige keukenbakjes met deksel. Op die manier vermijd je dat vuilnis overal rondslingert en handhaaf je de orde.

Liggen er overal muntjes verspreid? Recycle een chipskoker met deksel, maak hem goed schoon en gebruik hem wanneer nodig.

De mobiele telefoon is een onvervangbare metgezel geworden, ook handig bij het reizen per auto omdat hij is uitgerust met een navigatiesysteem. Om hem binnen handbereik te hebben zonder hem tijdens het rijden te moeten vasthouden, is er niets beter dan een kleine mobiele telefoonhouder te installeren. Praktisch, gemakkelijk te gebruiken en niet duur.

Natte doekjes zijn een van de must-haves die nooit mogen ontbreken in je auto. Praktisch en gebruiksklaar, ze verwijderen stof en vuil en als je onverwachts een drankje morst op de stoelen, kun je het grootste deel ervan onmiddellijk verwijderen.

Advertisement

Als je honden hebt en ze vaak meeneemt in de auto, is de kans groot dat de stoelen altijd vol haar zitten. Je hoeft niet de hele passagiersruimte schoon te maken om ze te verwijderen, houd gewoon een pluizenroller bij de hand en reinig wanneer dat nodig is.

Met stoelorganizers kan de ruimte in de passagiersruimte worden geoptimaliseerd door alles netjes en binnen handbereik te houden. Ze zijn dus bijzonder nuttig, vooral tijdens langere reizen. Het enige wat je hoeft te doen is deze methoden uit te testen en in praktijk te brengen, en je zult zien dat je auto nooit meer hetzelfde zal zijn en je dankbaar zal zijn.

Advertisement