De accessoires waarvan je niet wist dat je ze wilde hebben: 9 ideeën die online heel populair zijn

door Natasja

22 Juni 2022

De accessoires waarvan je niet wist dat je ze wilde hebben: 9 ideeën die online heel populair zijn
Advertisement

Soms is het moeilijk de impuls te weerstaan om een voorwerp te kopen dat je aandacht trekt, maar het is veel bevredigender om geld uit te geven aan iets dat echt nuttig is. Zo zijn er op de sociale netwerken veel accounts te vinden van wie allerlei accessoires beoordeelt en aanraadt, en sommige voorwerpen vallen echt in de smaak bij het publiek.

Van TikTok en elders komen dan ook allerlei tips, met berichten en commentaren waarin dit of dat product de hemel in wordt geprezen. We geven er hieronder enkele aan, misschien zijn ze ook nuttig voor jou!

Advertisement
@ourfavoritefinds/TikTok

@ourfavoritefinds/TikTok

We gebruiken allemaal wel glazen potten: er zijn verschillende merken in elk land, maar ze zijn altijd ongeveer even groot, vooral wat betreft de diameter van de opening. Daardoor kunnen we ze duizend keer gebruiken, want we hoeven alleen maar het deksel te vervangen. 

De laatste jaren zijn ze zo populair geworden dat ze ons ook drankjes en zelfs zoete of hartige gerechten serveren! Maar heb je er wel eena aan gedacht om die glazen potten als kannen te gebruiken? Vloeistoffen of sauzen uitschenken is niet erg handig, omdat ze geen schenktuit hebben zoals een kan, maar er zijn doppen op de markt die de perfecte maat hebben om over verschillende potten te sluiten, die worden geleverd met een schenktuit, dop en ergonomisch handvat, zoals deze: https://www.etsy.com/ca/listing/728512451/ergo-spout-ergonomic-spout-and-handle

Advertisement
@marilyn2685/TikTok

@marilyn2685/TikTok

Een pan als deze https://www.amazon.it/Coperchio-Antiaderente-Alluminio-Colazione-Hamburger/dp/B09327MLVW/, om verschillende gerechten tegelijk te bereiden: als je van een Amerikaans ontbijt houdt, is hij perfect, maar niets belet je om hem voor duizend andere combinaties van gerechten te gebruiken. En zo hoef je maar één pan af te wassen!

Amazon

Amazon

Voor sommigen is het maken van aantekeningen en het kleuren van boeken met stiften een noodzaak en misschien zelfs ook leuk. Voor anderen een heiligschennis. Deze laatste categorie mensen kan echter het grote gemak ervaren van het schrijven op handleidingen zonder ze te beschadigen: gebruik gewoon doorzichtige zelfklevende memovelletjes! En maak je geen zorgen, ze kunnen net zo makkelijk verwijderd worden als post-it briefjes.

Een recensie op Amazon luidt: "Deze transparante, ultradunne rubberen velletjes kunnen aan de pagina kleven zonder te verschuiven, waardoor ze blijven zitten waar je bent gebleven, maar ook een notitie of markering bijhouden.Vervolgens zijn ze afneembaar en gemakkelijk te verwijderen, zonder het papier of de onderliggende houder te beschadigen.Tot slot zijn ze waterbestendig en reageren ze niet op zweet. Ze kleven zonder een plakkerig residu achter te laten. Ik heb erop geschreven met biro, potlood en viltstift, zonder problemen met vlekken of wissen.

Amazon

Amazon

Heb je er genoeg van dat er muntjes, kruimels en allerlei voorwerpen in de spleet tussen de autostoelen vallen? Je kunt het stijlvol bedekken met vulplaatjes die speciaal voor die ruimte zijn gemaakt. 

Amazon

Amazon

Als je gezichtsmaskers op je gezicht aanbrengt, maak je je handen vuil en als er dan nog maar een klein beetje in het potje zit, krijgen je het er nooit meer goed uit. In het geval van de duurdere producten is dit erg vervelend. Welnu, de oplossing zou een siliconen spatelborstel kunnen zijn, speciaal gemaakt om het product handig over het gezicht te verdelen, maar ook om elke laatste gram uit het potje te halen. Ze zijn gemakkelijk afwasbaar en herbruikbaar voor elk product!

Advertisement
Amazon

Amazon

Er zijn ook siliconen spatels met een kleine platte kop en een zeer lange steel, ideaal om geen producten te verspillen in lange smalle potjes: dit kunnen flesjes gezichtsserum zijn, maar ook flesjes sauzen om mee te koken!

Amazon

Amazon

Het is helemaal niet zo onredelijk om bang te zijn te worden bespioneerd via de camera van je computer: webcams kunnen worden gehackt, en het lampje dat je waarschuwt brandt niet altijd. En dan zijn er nog de momenten waarop je de video niet wilt laten zien tijdens een gesprek, en om er echt zeker van te zijn dat je de video hebt uitgeschakeld, kun je een extra voorzorgsmaatregel nemen: zelfklevende plaatjes om de lens discreet af te dekken!

Advertisement
moodyskin.it

moodyskin.it

De wereld van de cosmetica is ingrijpend veranderd door innovaties uit het Verre Oosten, met name Zuid-Korea. En tot de meest virale producten die ook op TikTok te vinden zijn, behoren de "patches" voor puistjes, d.w.z. kleine pleisters die plaatselijk op pukkeltjes worden aangebracht zodat ze snel verdwijnen. Er zijn er zelfs die het verschijnen van acne nog onder de huid voorkomen.

Amazon

Amazon

Als je niet weet waar je het nagellakflesje moet laten terwijl je het aanbrengt, vind je deze ring met geïntegreerde nagellakhouder misschien wel leuk. Het is gemaakt van siliconen, is gemakkelijk afwasbaar en is ook online erg populair.

Zou je een van deze producten kopen?

Advertisement