13 accessoires om het huis efficiënt netjes te houden

door Natasja

06 Mei 2022

13 accessoires om het huis efficiënt netjes te houden
Advertisement

Iedereen weet dat het huis netjes houden een continue taak is, die bestaat uit vele kleine dagelijkse handelingen waaraan je moet wennen. Maar het is ook zo dat sommige ruimtes zich soms lijken te verzetten tegen elke poging om de voorwerpen erin te ordenen, hoe vaak je ook opruimt.  Een van de redenen kan zijn dat je te veel spullen in een kleine ruimte probeert te proppen, maar andere keren is dit probleem gewoon te wijten aan het ontbreken van het juiste accessoire dat je zou helpen de ruimte in te delen en weer orde te scheppen.

Er zijn online veel accessoires verkrijgbaar die lovende kritieken hebben gekregen van de kopers en die ook nuttig kunnen zijn in jouw huis. Hieronder geven we een paar voorbeelden aan.

Advertisement
Amazon (wwlarado)

Amazon (wwlarado)

Er zijn kleerhangers vol haken waarmee je veel meer kleren op één plaats kunt ophangen: van vesten tot beha's, badpakken en nog veel meer, geen stapels meer verspreid in de kledingkasten.

Advertisement
Amazon

Amazon

In de douche is er niet altijd voldoende plaats om alle planken te plaatsen die je nodig hebt voor de producten waarmee je je wast: hangende plastic opbergers zijn een handige en voordelige oplossing. Vergeet niet ze om de zoveel tijd te wassen om schimmel en ongewenst vuil te voorkomen.

Amazon

Amazon

Vooral voor kinderen, is het noodzakelijk een mandje of iets dergelijks te hebben om al het speelgoed in te verzamelen dat tijdens het baden wordt gebruikt, en de netzakken zijn zeer praktisch.

Amazon

Amazon

Om laarzen op te bergen die in geen enkele schoenenkast passen en niet in hun grote dozen kunnen worden opgeborgen, kun je organizers in de kledingkast hangen.

Amazon

Amazon

Als je de specerijen in een lade bewaart, voorkom dan dat het rommelig wordt door speciale verdelers te gebruiken.

Advertisement
Amazon

Amazon

Over verdelers gesproken, de verdelers die worden gebruikt om t-shirts, sweatshirts en dergelijke op de planken van de kledingkast te stapelen, zijn echt handig: zo is er geen risico dat de stapels ernaast ineenstorten wanneer je een kledingstuk er uittrekt, en ze zijn ook perfect om tassen en accessoires netjes te houden.

Amazon

Amazon

Geen bezems in de hoeken van het huis: gebruik haken om ze aan de muur of ook aan de binnenkant van een kastdeur op te hangen.

Advertisement
Amazon

Amazon

Om een wirwar van kabels op het bureau of op de plaats waar je gewoonlijk de apparaten oplaadt te vermijden, kun je klemmen gebruiken.

Amazon

Amazon

TV's, stereo's, Blu-Ray spelers en alle andere apparaten die zich in dezelfde kamer bevinden en met afstandsbedieningen worden bediend: hier is een handige houder om ze allemaal klaar te zetten.

Advertisement
Amazon

Amazon

Ook ladebestekbakjes kunnen handig zijn: die waarmee je op minder ruimte meer lagen kunt creëren, maken de laden ruimer!

Amazon

Amazon

Een oplaadstation voor alle stroomvoorzieningen die je dagelijks gebruikt, verandert de aanblik van bureaus.

Advertisement
Amazon

Amazon

Een plankje boven de stopcontacten is handig, zowel voor de apparaten die je oplaadt als voor andere objecten die je uit de weg wilt ruimen.

Amazon

Amazon

Een bak voor het voer van de honden die ook plaats biedt voor de voerbakjes: compacter en handiger, zodat de dieren op hoogte kunnen eten en drinken, om eventuele gezondheidsproblemen te voorkomen!

Heb je een accessoire gekocht dat je leven een stuk eenvoudiger heeft gemaakt?

Advertisement