Geen gerimpelde, droge handen meer met het natuurlijke middel van Julia Roberts

door Natasja

02 Juni 2023

Geen gerimpelde, droge handen meer met het natuurlijke middel van Julia Roberts
Advertisement

Je handen zijn, samen met je gezicht en haar, het visitekaartje waarmee je je aan anderen presenteert en daarom behoren ze tot de lichaamsdelen die het meest blootstaan aan vroegtijdige veroudering. We doen van alles met onze handen en vooral als je ze vaak nat maakt of als ze worden blootgesteld aan de kou, kunnen ze voortijdig beschadigd en uitgedroogd raken en rimpels krijgen.

Daarom is het van het grootste belang je handen speciaal te verzorgen om ze glad, fluweelzacht en jong te houden. Iedereen heeft zijn of haar eigen schoonheidsroutine, maar er is één belangrijk punt in de handverzorging waar iedereen rekening mee moet houden: hydratatie. Dit is immers de basis van de gezondheid van je huid en maakt het verschil als het erom gaat er fris en jong uit te zien.

Hier volgen enkele nuttige tips voor de verzorging van je handen, met het natuurlijke schoonheidsgeheim van Julia Roberts.

Advertisement

De dagelijkse schoonheidsroutine

De dagelijkse schoonheidsroutine

Pexels

Het belangrijkste aspect van een goede handverzorgingsroutine is, zoals gezegd, het hydrateren van je handen en er zijn verschillende manieren om ze zacht te houden:

  • denk er altijd aan je handen te beschermen als je bepaalde werkzaamheden uitvoert, bijvoorbeeld als je ze vaak nat moet maken, als je agressieve chemische middelen gebruikt of als je ze moet blootstellen aan lage temperaturen.
  • voeding kan ook helpen om mooie handen te krijgen: het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten, vitaminen en omega-3-vetzuren helpt om je huid gezonder te houden.
  • breng dagelijks een vochtinbrengende crème aan - die met karitéboter zijn uitstekend, want die regenereert ook kleine wondjes.
  • Wekelijks kun je het middel van Julia Roberts proberen, een extra verwennerij voor je handen waarop je jezelf kunt trakteren door gewoon de voorraadkast te openen.

Advertisement

Het huismiddeltje dat je één keer per week kunt gebruiken

Julia Roberts heeft enkele van haar schoonheidsgeheimen onthuld, waaronder een natuurlijk huismiddeltje dat haar handen zacht en glad houdt ondanks hun neiging om vaak uit te drogen.

Trek eens per week 10 minuten uit om je handen een speciale verwenbeurt te geven: vul een kom met olijfolie en dompel je handen er volledig in. Dit product, dat zeer rijk is aan vetzuren, dringt diep door in de huid, voedt en houdt de huid zacht. Ook je nagels zullen ervan profiteren, want de olie zal ze grondig voeden, terwijl de nagelriemen worden verzacht en voorbereid op de volgende manicure.

Aan het einde van de behandeling spoel je je handen grondig af en vergeet je hydraterende handcrème niet.

Klaar om jezelf te verwennen?

Advertisement