Merkwaardige trucs: 9 ongebruikelijke tips die van pas komen in het dagelijks leven

door Natasja

18 Februari 2023

Merkwaardige trucs: 9 ongebruikelijke tips die van pas komen in het dagelijks leven
Advertisement

Iedereen gebruikt zijn eigen strategieën om met onverwachte gebeurtenissen en dagelijkse behoeften om te gaan. Wat voor sommigen werkt, werkt misschien niet voor anderen. Maar er zijn tips die sommige mensen niet in de praktijk brengen, gewoon omdat ze ze niet kennen of er nooit aan gedacht hebben.

Het kan gebeuren dat iemand een truc bedenkt, zelfs een ongebruikelijke en bizarre, en dat die truc een nuttige en heilzame gewoonte wordt. Waarom die gewoonte niet delen en bekend maken bij degenen die het nog nooit geprobeerd hebben? Er zijn mensen die dat dagelijks doen op allerlei platforms, communities en sociale netwerken.

Wij hebben een kleine lijst van dergelijke tips voor je samengesteld om je een idee te geven van de genialiteit die bepaalde trucs inhouden.

Advertisement
Reddit

Reddit

Hoe vaak ben je niet bang geweest jezelf te bezeren wanneer je iets te raspt? En heb je er ooit aan gedacht dat het alternatief voor je handen wel eens een vork zou kunnen zijn? Het is de oplossing voor degenen die er nooit aan gedacht hebben.

Advertisement
Highlife2tall/Reddit

Highlife2tall/Reddit

Als de wagen te vol is, kun je de water- en drankverpakkingen zonder problemen op de rand van de wagen zetten. Een ongelooflijke truc in zijn eenvoud.

pureluck2210/Reddit

pureluck2210/Reddit

Voor degenen die haarspelden blijven verliezen, vooral op reis, is hier een slimme methode om ze op te bergen zonder ze overal te verspreiden. Het magische voorwerp is een eenvoudige veiligheidsspeld.

Crusadera/Reddit

Crusadera/Reddit

Maar heb je er wel eens aan gedacht dat je, heel gewoon, plakband kunt gebruiken om vervelende insecten te vangen?

Z3NlTH/Reddit

Z3NlTH/Reddit

Als je in de supermarkt zin hebt in koffie of een drankje en niet weet waar je het moet laten, kan het heel gemakkelijk zijn een beker of een blikje aan het karretje vast te binden.

Advertisement
Rough3Years/Reddit

Rough3Years/Reddit

Wanneer je het beginpunt van het plakband niet wilt verliezen, wat vrijwel altijd het geval is, is het een goed idee om er een haarspeld in te steken.

Sad-Appearance4437/Reddit

Sad-Appearance4437/Reddit

Het zeer vaak voorkomen van niet meer bijelkaar passende sokken die dan met moeite weer bij elkaar moeten gezocht worden kan worden opgelost met een speciale doos voor losse sokken. Het wordt een soort 'niemandsland' waar de sokken wachten tot ze opnieuw worden samengesteld en weer in de lades terechtkomen.

Advertisement
wittynamehero/Reddit

wittynamehero/Reddit

Voor alle kleine metalen voorwerpen die je in de badkamer netjes moet houden, kun je magneten gebruiken die je met een beetje hete lijm aan de muur of kastjes bevestigt. Heb je hier al aan gedacht?

spazzyone/Reddit

spazzyone/Reddit

Tot slot is hier een onverwacht handige wasmand met wieltjes die eigenlijk een vuilnisemmer is.

Ga je een van deze ingenieuze ideeën in de praktijk brengen?

Advertisement