Uitgerekte of gescheurde panty's: hier zijn 3 ongelooflijke ideeën om ze opnieuw te gebruiken

door Natasja

01 Februari 2023

Uitgerekte of gescheurde panty's: hier zijn 3 ongelooflijke ideeën om ze opnieuw te gebruiken
Advertisement

Het tellen van panty's die gescheurd zijn of ladders of gaten hebben, is voor wie ze dagelijks draagt vrijwel onmogelijk. Het is een ongemak dat vaak voorkomt en vaak zelfs meerdere keren op dezelfde dag. We gaan het hier niet hebben over het ongemak dat dit veroorzaakt als het gebeurt, want degenen die normaal gesproken panty's gebruiken weten dit maar al te goed.

Waar het ons om gaat is je ideeën te geven om ze op een alternatieve manier te hergebruiken wanneer ze niet meer gedragen kunnen worden en om te voorkomen dat ze worden weggegooid. Aangezien panty's hoe dan ook geld kosten, is de voldoening om ze niet weg te gooien na het eerste gebruik en ze te gebruiken om op andere manieren geld te besparen een fijn idee.

Hier zijn dan drie ongelooflijke ideeën voor het recyclen van panty's met ladders.

via @home_buldog/Instagram

Advertisement
@home_buldog/Instagram

@home_buldog/Instagram

Raffaella Girardi, de bedenker achter het Instagram-profiel @home_buldog, waar ze huisorganisatie-, schoonmaak- en huisdecoratietrucs deelt met haar volgers laat deze ideeën zien. In een reel illustreert ze deze drie trucs om een panty opnieuw te gebruiken. Als je daar inspiratie uit wilt halen, zullen we ze kort voor je samenvatten.

  • Met het bovenste deel van de panty, d.w.z. het deel dat bij de onderbroek past, kun je de elektrostatische eigenschap van de panty benutten en een doek maken om stof van de vloer op te vangen. Gebruik een schaar om de rand van het genoemde deel, dat meestal sterker en dikker geweven is, af te knippen. Wikkel het om de basis van de bezem die je gewoonlijk gebruikt met stofvangers. Leg een knoop waar het nodig is om de panty aan te spannen en aan de bezem te laten kleven, en veeg over de vloer. Je zult versteld staan van de resultaten.
  • Met het deel dat overeenkomt met de enkels, dat het strakst en meest elastisch is, kun je haarbanden maken. Knip gewoon stroken van de juiste dikte en gebruik ze meteen om je haar op te steken. Probeer het om te geloven.
  • Ten slotte kan het voetgedeelte, dat de vorm heeft van een sok, worden omgevormd tot een zakje, waarin je een halve citroen kunt stoppen, om in de vaatwasser te hangen om onaangename geuren weg te houden.

Als deze trucs bij je passen en je zin hebt om ze in de praktijk te brengen, maar niet goed weet hoe je dat moet doen, kun je de video https://www.instagram.com/reel/CkqFM59IBui/ bekijken die op het profiel van @home_buldog staat.

Ken je nog andere manieren om panty's met ladders te hergebruiken?

Advertisement