Wil je een georganiseerde kledingkast? Dit is de beste manier om de t-shirts netjes te houden

door Natasja

27 November 2022

Wil je een georganiseerde kledingkast? Dit is de beste manier om de t-shirts netjes te houden
Advertisement

De garderobe perfect netjes houden is voor veel mensen een doel, maar een prestatie van weinigen. Ook als je je kledingkast altijd goed georganiseerd wilt houden, ontstaat er altijd enige chaos door misschien even snel te kiezen wat je aantrekt en door de rest op te bergen.

Dit gebeurt vooral als je veel spullen hebt en het gebeurt vooral bij kleinere kledingstukken zoals ondergoed en t-shirts. Ondergoed gaat meestal in de lade en is veel gemakkelijker op te bergen. Voor t-shirts daarentegen kan de situatie in de kast ingewikkeld zijn.

Hier zijn echter enkele trucs en hulpmiddelen die niet iedereen kent en die echt kunnen helpen bij de moeilijke taak om bepaalde kledingstukken netjes te houden. Als je verder leest, zul je begrijpen waar we het over hebben.

via @hammsmom/TikTok

Advertisement
@hammsmom/TikTok

@hammsmom/TikTok

@hammsmom, een TikTok-gebruiker die bekend staat om haar tips voor decoratie, schoonmaak en organisatie van het huis, onthult de truc om t-shirts netjes te houden. In een video laat de creator zien hoe ze haar t-shirts netjes houdt, wat haar, voordat ze de methode ontdekte, niet lukte vanwege het grote aantal. @hammsmom laat zien hoe ze, na het ontdekken en online bestellen van een handige ondergoedscheider, niet meer zonder kan.

De methode die hij aanbeveelt is heel eenvoudig. In principe hoef je alleen maar alle T-shirts zorgvuldig te vouwen en er één in elk vakje van de separator te stoppen. Als alles gevuld is met T-shirts, krijgt het voorwerp de vorm van een lade en moet het, in het geval van wasgoed, in de laden worden gelegd zoals het is, horizontaal.

In dit geval, aangezien het om t-shirts gaat, kun je ervoor kiezen het verticaal in de kast te zetten, zodat het een zeer praktische dispenser wordt. Als je met deze methode experimenteert, zul je merken hoe gemakkelijk het is om de t-shirts te pakken om ze te dragen, omdat je ze allemaal duidelijk kunt zien en het t-shirt kunt pakken dat je nodig hebt, terwijl de andere perfect op een rij en netjes blijven.

Als je denkt dat deze methode iets voor jou is, bekijk dan de video https://www.tiktok.com/@hammsmom/video/7161560110538542378 direct op het Tiktoker-account en zie stap voor stap hoe het werkt. Je zult het zeker willen uitproberen.

Gebruik jij andere organisatiestrategieën voor je kledingkast?

Advertisement