10 voorbeelden om te kopiëren voor een perfect opgeruimd huis

Natasja

20 November 2022

10 voorbeelden om te kopiëren voor een perfect opgeruimd huis
Advertisement

We zijn niet allemaal goed in het organiseren op elk gebied van het leven, vooral in die hoeken van het huis die het spontane vermogen lijken te hebben om rommel te veroorzaken, zelfs als we ze niet gebruiken. Opbergkasten, ladekasten, voorraadkasten, keuken- en badkamermeubels... Dit zijn allemaal plaatsen waar je je maar even hoeft over te geven aan luiheid en onmiddellijk heerst er wanorde en is er niets meer te vinden.

Maar een deur of een kastdeur openen en begroet worden door orde en organisatie heeft de kracht om rust te brengen, of in ieder geval te voorkomen dat je je ergert als je iets even snel moet vinden. Hieronder staan enkele voorbeelden van mensen die de verschillende kamers echt goed hebben opgeruimd.

Advertisement

Roncruzart/Reddit

"Mijn kunstenaarsbenodigdheden". En dan wordt er altijd gezegd dat kunstenaars rommelige types zijn!

eviesadoll/Reddit

"Ik heb vandaag de ruimte onder de spoelbak opnieuw ingedeeld. En ja, ik heb ook een kunstplant toegevoegd voor een origineel tintje." Wie had gedacht dat die ruimte zo netjes en mooi kon zijn dat het zelfs een decoratieve kunstplant verdient.

Advertisement

mcknnacnhm/Reddit

Sommige mensen organiseren de boekenkast op auteurs, sommigen op genre, sommigen op edities... Maar kijk eens wat een ongelooflijk effect, voor de kamerinrichting, als je alles op kleur verdeelt!

plant-ling/Reddit

Met zo'n kastje met alle kabels en elektronische accessoires wordt het heel gemakkelijk om kleine noodgevallen en reparaties aan te pakken. Het kost tijd en geduld om het te organiseren en te onderhouden, maar het is de moeite waard!

lizard2014/Reddit

"Ik heb 100 dollar uitgegeven aan kartonnen vierkantjes, en ben meer dan zes uur bezig geweest met vouwen en organiseren. Ik heb eindelijk orde gebracht in de warboel van restjes stof." Wat te zeggen, winkelwaardig werk!

Advertisement

555books/Reddit

"Mijn voorraadkast met ingrediënten is niet langer een bron van spanning :) Mijn doel voor dit jaar was het huis zo te organiseren dat ik het netjes kon houden, zodat ik me niet ontmoedigd zou voelen door hoe ongeorganiseerd ik ben. Ik ben echt trots op het resultaat!". Inderdaad, orde herstellen waar voorheen chaos heerste is soms goed voor onze gemoedsrust.

Lady_Absinthea/Reddit

Iedereen die zich graag omringt met schrijfbehoeften weet ook dat het in een mum van tijd een rommelige stapel wordt. Het is de moeite waard om een manier te vinden om alles ordelijk te houden!

Advertisement

CrumpetsRCrunk/Reddit

"In plaats van krukjes te kopen voor de tafel, gaf ik er de voorkeur aan de ruimte onder de plank te benutten". Een perfect idee als er niet al te veel ruimte beschikbaar is!

ostrika/Reddit

Een kleine inbouwkast in de badkamer, perfect georganiseerd met behulp van extra planken, om alle beschikbare ruimte volledig te benutten.

Advertisement

SomeSkillStudio/Reddit

"Ik heb een opslagruimte voor gerecycled hout gemaakt met gerecycled hout". Veel beter dan alle stukken hout opgestapeld in een hoek van de garage of werkplaats.

Ben jij ook in staat om zo perfect op te ruimen?

Advertisement