Een handig alternatief trucje voor het schoonmaken van vlekken aan de onderkant van het toilet

door Natasja

01 September 2022

Een handig alternatief trucje voor het schoonmaken van vlekken aan de onderkant van het toilet
Advertisement

Erg vervelend zijn de urinevlekken aan de onderkant van het toilet en op de vloer, die, als ze niet tijdig worden verwijderd, kalkaanslag op de vloer en een zeer onaangename geur veroorzaken. Gewoonlijk gebruikt men voor dit soort vuil bleekmiddel, dat het enige middel schijnt te zijn dat vlekken kan verwijderen, ontsmetten en geuren wegnemen. Er is echter een goed alternatief dat niet iedereen kent.

We hebben het over enzymatische reinigingsmiddelen voor het schoonmaken van huisdierenurine. Dit zijn over het algemeen spray-producten. Degenen die geen huisdieren hebben, weten waarschijnlijk niet van hun bestaan af, maar het is een zeer goede oplossing, vooral tegen onaangename geuren. Er is zelfs iemand die het als een optimaal middel in een video op TikTok heeft voorgesteld en getoond.

via @livecomposed/TikTok

 @livecomposed/TikTok

@livecomposed/TikTok

De gebruiker @livecomposed heeft een video gepost waarin ze grapjes maakt over het feit dat ze een moeder van alleen maar jongens is en vaak te maken heeft met vieze vlekken in de badkamer. De video is weliswaar een soort handleiding om een handig huishoudelijk trucje te laten zien, maar heeft ook zo'n ironische wending dat @livecomposed zelf aan het eind mensen gekscherend uitnodigt om hun mannelijke kinderen te vragen zittend te plassen, als extra alternatief.

In elk geval, zoals de vrouw in TikTok laat zien, spuit het product gewoon waar het nodig is, schrob het goed met een vloerborstel en verwijder het daarna met keukenpapier.

De video heeft een eindeloze reeks reacties en even ironische commentaren uitgelokt, waarin grappige tips worden gegeven over hoe je jongens kunt opvoeden om te plassen zonder schade aan te richten. "Of laat ze zelf het toilet schoonmaken" - zegt iemand. Terwijl iemand anders begint met het uitwerken van een echte strategie: "Plak een soort sticker aan de binnenkant van het toilet waar ze op kunnen mikken".

Het is normaal dat een dergelijk onderwerp hilariteit opwekt en de bron is van ironische grappen. Maar het is een echt, alledaags praktisch probleem dat vaak om oplossingen vraagt, en deze oplossing lijkt echt interessant om in gedachten te houden. Als je nieuwsgierig bent naar de video en wilt begrijpen hoe deze producten op de vloer werken, raden wij je aan de video https://www.tiktok.com/@livecomposed/video/7108150893735955754 rechtstreeks op het profiel van de gebruiker in kwestie te bekijken.

Wat denk jij? Is dit een bruikbare tip?

Advertisement