Wil je het thuis en in je leven simpel houden dan kan je deze 10 fantastische dingen niet missen

door Skip

14 Augustus 2022

Wil je het thuis en in je leven simpel houden dan kan je deze 10 fantastische dingen niet missen
Advertisement

Hoe vaak zeggen we wel niet tegen onszelf dat we graag een makkelijker leven wensen, een opgeruimder huis of schonere kamers? Zoveel dingen willen we, het is niet op een hand te tellen. Want als je hier even bij stilstaat dan realiseer je je dat dit echt zo gaat: je kan je inspannen zoveel je wilt om je huis perfect te krijgen, maar dan zal er altijd iets zijn dat aan je aandacht is ontsnapt.

En wat nu als we je vertellen dat er dingen zijn bedacht die je het leven makkelijker maken in huis? Hieronder komen we met tien dingen die misschien nog wel eens de beste oplossingen kunnen blijken te zijn voor problemen waarvan je niet eens wist dat je die had.

Als je eenmaal hebt ervaren hoe het leven met deze dingen is, dan kan je niet meer zonder!  

Advertisement

Wijnrek met glazenrek voor onder het keukenkastje

Wijnflessen en wijnglazen mogen niet ontbreken in een keuken die altijd openstaat voor gasten. Vaak weten we echter niet waar we die moeten plaatsen, om het dan nog maar niet te hebben over hoe fragiel die glazen zijn. Dit is de ideale oplossing voor onze problemen!  Een wijnrek met glazenrek dat je direct onder het keukenkastje kan plaatsen. Het draagt bij aan het interieur en is ruimtebesparend!

Advertisement

Warmhouddeken

Als ook jij een koukleum bent gedurende die ijskoude middagen of strenge avonden in de winter op de bank dan is dit het juiste cadeau voor jou om te krijgen. Dit is een deken die je kan dragen en die je verwarmt, die je 'gezelschap' kan houden terwijl je ontspannen een boek leest of TV kijkt of vanuit huis lekker op de bank werkt.  

Siliconen beschermdoppen voor stoelen

Ben je die standaard vilten plakkers die na twee dagen alweer loslaten ook zo zat? Deze siliconen beschermhoezen zijn dan echt iets voor jou. Praktisch, duurzaam, doorzichtig; eindelijk kan je je vloer en stoelen beschermen zonder gedoe.

Kabelopbergdoos

Wat zijn die duizenden kabels die overal in de woonkamer liggen in een kluwe toch irritant! Er bestaat een kabelopbergdoos om dit probleem bij de wortel aan te pakken! Het ding is klein, onopvallend en stijlvol en biedt ruimte aan een meervoudige stekkerdoos en beschikt over uitsparingen waar kabels in en uit kunnen. Eindelijk orde scheppen rondom een woonkamermeubel.

Bamboe badplank

Gun je jezelf graag zo nu en dan een lekker ontspannend bad? Met deze badplank verrijk je jouw ervaring en verdampt je stress nog meer! Een badplank van bamboe, watervast en makkelijk schoon te maken. Het ding is aan te passen aan alle standaard badkuipen en is voorzien van praktische uitsparingen voor een glas wijn, boek of een tablet en kaars. Net zo relaxt als in een kuuroord!

Advertisement

Glazen bewaarpot voor kruiden

Dan koop je geurrijke heerlijke verse kruiden en dan kan je ze na twee dagen alweer weggooien. Wat vervelend! Dan heb je een glazen bewaarpot nodig voor verse kruiden. Je kruiden blijven beter bewaard, tot wel drie weken. Echt iets waar je wat aan hebt in de keuken! 

Theepot met geïntegreerd zeefje

Echt het cadeau voor diegenen die graag theeblaadjes gebruiken om thee van te maken. Een theepot met inhoud voor 4 koppen met geïntegreerd zeefje. Tijdbesparend en dan hebben we toch nog steeds onze thee zoals we hem graag hebben.

Advertisement

Doos met uv-reinigingselement

Als ook jij een netheids- en hygiënefreak bent dan is deze doos waarin je middels uv-stralen kan reinigen echt wat voor jou. Binnen enkele minuten zijn de dingen die je het meest gebruikt zoals telefoon, sleutels, portemonnee, bankpassen, bril vrij van ziektekiemen en bacteriën.

Mini-luchtontvochtiger

Voor in de badkamer, slaapkamer, garage of welke ruimte dan ook in huis, deze mini-luchtontvochtiger is je ideale hulpmiddel om het vochtgehalte in huis op peil te houden en vervelende probleempjes en onwelkome verrassingen ten aanzien van je gezondheid te voorkomen. 

Advertisement

Kindveilige stopcontacten

Lieve ouders met kleine kinderen die zich zorgen maken, dit ding is speciaal voor jullie ontworpen! Deze kappen kunnen op alle stopcontacten geplaatst worden waar je kinderen in huis bij kunnen komen met hun handjes. Een hele goede bondgenoot in de strijd tegen stress!

En jij, welk van deze dingen zal jij misschien niet zonder kunnen?

Advertisement