Gewoon mooi zijn binnen een mum van tijd, dat kan met deze 5 slimme tips

door Skip

29 Augustus 2022

Gewoon mooi zijn binnen een mum van tijd, dat kan met deze 5 slimme tips
Advertisement

Wie mooi wil zijn moet (een beetje) pijn lijden is ons geleerd. Net als dat we langdurig bezig moeten zijn met ons uiterlijk: onszelf opmaken; onszelf opsluiten in de badkamer terwijl broers en zussen op ons wachten, of bij een schoonheidssalon of kapper zitten. Hoe vaak heb je wel niet gedacht van: mijn beautyroutine duurt me te lang, ik doe eerst mijn andere dingetjes wel. Het gevolg is dat je jezelf dan lekker in je vel zitten ontzegt door van je beautyroutine geen prioriteit te maken. Maar wat als we nou eens stelden dat jezelf mooi maken niet lang hoeft te duren?  

Soms is er echt heel weinig voor nodig om ervoor te zorgen dat je er mooier uitziet. Er zijn echt heel veel trucjes die je kunnen helpen je look snel mooier te maken. Zometeen gaan we je 5 interessante en hele simpele trucs verklappen waarmee je jezelf van top tot teen kan verbeteren!

Advertisement

French manicure in een ogenblik

French manicure in een ogenblik

TikTok - Nats_tutorials

Wil je een perfecte french manicure in een ogenblik, dan moet je een beautyblender halen; dat druppelvormige make-upsponsje. Doe gewoon wat nagellak op het sponsje en druk je nagel hierin. Net lang genoeg om te drogen en klaar is kees!

Advertisement

Groene thee tegen wallen onder je ogen

Wanneer je een kop groene thee zet, bewaar de zakjes groene thee dan in de koelkast. Ze zullen de perfecte noodoplossing vormen wanneer je te weinig geslapen hebt of een rotnacht hebt gehad! Om ervoor te zorgen dat je ogen geen tekenen van vermoeidheid en slaapgebrek tonen pak je zakjes groene thee uit de koelkast, ga je even liggen op de bank. Relax en gun jezelf 20 minuten. Je ogen zullen weer stralen en kunnen ze die dag er weer tegen!

Krullen zonder krultang

Krullen zonder krultang

Pexels

Gek op krullen maar geen tijd (of zin!) om een krultang te gebruiken? Hier is een praktische en super snelle manier!

Föhn je haar na het wassen 85% droog. Verdeel het haar dan in kleine staartjes, vlecht ze en krul ze. Rond het föhnen af. Wanneer je je haar voorzichtig ontvlecht en los doet heb je een mooie golvende haarbos!

Hollywoodachtige wimpers binnen 1 minuut!

Hollywoodachtige wimpers binnen 1 minuut!

Pexels

Droom je van Hollywoodwimpers maar heb je van moeder natuur korte wimpers gekregen? Vrees niet! Ook jij kan ze hebben, met behulp van een beetje mascara en koele föhnlucht. Het dringende verzoek is wel om voor deze truc echt koele lucht te gebruiken, anders kan je oog er later nog last van krijgen.

Na de mascara te hebben aangebracht doe je je oog dicht en schakel je de föhn in en richt je de luchtstraal van onder naar boven gedurende enkele seconden. Het resultaat zal fantastisch zijn.

Perfecte voeten gehydrateerd en wel

Perfecte voeten gehydrateerd en wel

Pexels

Als jij ook van de vrijheid van sandalen houdt in de zomer maar je niet je voeten wilt showen als ze niet maximaal zijn gehydrateerd, nou dan verklappen wij hier een simpele truc waarmee je van die droge voeten af kan komen, namelijk met aspirine en citroensap.

Vermeng vermalen aspirine met citroensap en een beetje water zodanig dat je een stevig papje krijgt. Breng het mengsel aan op je voeten, doe sokken aan en wacht 20 tot 30 minuten en spoel dan af met lauw water.

Hydratatie gegarandeerd!

En jij, wat is jouw lievelingstruc die je gebruikt om je op je mooist te voelen? 

Advertisement