x
10 spectaculaire make-overs om je te…
8 eenvoudige stappen om je huis een nieuwe look te geven zonder heel veel geld uit te geven 11 adembenemende zwembadontwerpen die je tuin smaakvol verfraaien

10 spectaculaire make-overs om je te inspireren om je huis om te toveren in een huis uit een woonmagazine

01 Augustus 2022 • Door Natasja
969
Advertisement

Van de woonkamer tot de slaapkamer, van de badkamer tot de keuken, met de juiste ingrepen kan zelfs de meest anonieme kamer worden omgetoverd tot een paradijselijk hoekje. Je hoeft de inrichting niet altijd volledig te herzien, in sommige gevallen kun je zelfs dezelfde meubels behouden, ze alleen anders opstellen of ze verfraaien met verlichting en andere elementen. Kortom, niets onmogelijks of te duur.

Als je huis, of op zijn minst enkele kamers, ook toe zijn aan een make-over, dan raden we je aan inspiratie te halen uit deze 10 spectaculaire before-and-afters, die je zullen helpen je huis om te toveren tot een huis uit een woonmagazine zonder dat je er veel werk voor hoeft te verrichten. Bekijk de voorbeelden en ga aan het werk!


Met de juiste kleur op de muren, warm getinte stoffen en gordijnen wordt een saaie slaapkamer omgetoverd tot een oase van ontspanning.

Door de vele ramen te verfraaien met op maat gemaakte gordijnen en wat meubels toe te voegen, wordt een gewone kamer een gezellige woonkamer.

Advertisement

De meubelopstelling blijft ongeveer dezelfde, maar materialen en kleuren veranderen. Zoals jeu ziet, is er maar weinig voor nodig om van een saaie kamer in een designkeuken te veranderen.

Ook een kleine kamer kan, met de juiste elementen op de juiste plaats en de juiste kleuren, worden omgetoverd tot een fijne kinderkamer.

In sommige gevallen is het niet nodig om het meubilair te vervangen, het is genoeg om het op de juiste manier te verfraaien met hanglampen en verlichting, zoals in deze prachtige badkamer. Decoratieve maar ook praktische manden vullen de extra ruimte.

De laatste jaren waren lichte kleuren erg in, maar ook donkere tinten maken de laatste tijd een comeback, die in sommige gevallen veel geschikter blijken te zijn, zoals in deze woonkamer.

Hou je van gamen? Hier is de transformatie voor jou: van een saaie plek naar een ideale speelkamer.

De woonkamer zonder persoonlijkheid wordt omgetoverd tot een gezellige en lichte ruimte, versterkt door stoffen in warme tinten.

Je slaapkamer is niet slecht, maar ontbreekt er iets? Verander de meubels, voeg een mooi vloerkleed toe en maak het bed mooier met een schilderachtig hoofdeinde.

Heb je een kantoor aan huis nodig? Pas een hele kamer aan het doel aan: planken, een tafeltje, een ergonomische stoel en een paar planten zijn voldoende om een gezellige en mooie omgeving te creëren.

Het enige wat je nu nog rest is te beginnen met de make-overwerkzaamheden!

Tags: MeubelsDesignHuizen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt