x
10 briljante oplossingen voor kleine…
10 geïmproviseerde oplossingen van wie zich niet laat afschrikken door ongemak 11 creatieve recyclingprojecten om van oude voorwerpen de tuin mooier te maken

10 briljante oplossingen voor kleine problemen in het dagelijks leven

28 Juli 2022 • Door Natasja
2.429
Advertisement

Kleine en grote ergernissen maken deel uit van ons dagelijks leven, maar voor elk probleem, zelfs het meest simpele, is er altijd een passende oplossing. Denk bijvoorbeeld aan alle nutteloze voorwerpen die je in huis hebt en waarvan je echt niet weet wat je ermee moet doen. Je kunt ze natuurlijk gewoon in de vuilnisbak gooien, maar als je milieuvriendelijk wilt zijn, is het nog beter om er iets moois en nuttigs van te maken en de talloze mogelijkheden van creatief recyclen te benutten.

Als het probleem daarentegen te maken heeft met vakantie, kun je altijd twee hangmatten in huis installeren, een paar planten toevoegen, en genieten van de welverdiende ontspanning door je fantasie te gebruiken. Heb je kinderen die zich erg vervelen als het buiten regent? Breng de zon terug in huis met een mooie schommel. Zoals je ziet, is er voor alles een oplossing, vaak eenvoudiger dan je denkt. Hier is onze top tien van briljante oplossingen voor kleine problemen.


Als kinderen nooit in hun slaapkamer spelen, kan een speelhuisje met een ingebouwde glijbaan letterlijk hun gewoonten veranderen.

Hebben de kinderen er genoeg van om de hele tijd binnen te zitten tijdens het koude seizoen? Installeer een schommel en zie hoe blij ze zullen zijn!

Advertisement

Kan je dit jaar niet gaan kamperen? Breng de sfeer in huis door hangmatten in een kamer op te hangen. Zet er een paar planten bij en geniet van de ontspanning.

Als je niet weet wat je met oude katten- en hondenvoerbakken moet doen, is er niets beters dan ze om te toveren tot originele plantenpotten.

Wil je fruit opsturen, maar ben je bang dat het onderweg bederft? Gebruik de spons voor bloemen en het probleem is opgelost.

Heb je een oude, ongebruikte CD houder? Maak hem goed schoon, droog hem en gebruik hem als een handig hamburgerbakje.

Van CD-drager naar ramenhouder in een handomdraai!

En alles in één is altijd beter, vooral in de badkamer.

Over praktisch gesproken, hier is een multitasking stoel die omgebouwd kan worden tot een handig schapdisplay.

Ontbreekt er de laatste tijd altijd iets in je koelkast? Op 'verdachte' uren, sluit hem met een kabelbinder. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de meest geschikte oplossingen voor je problemen toe te passen!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt