Maak je reizen comfortabeler met nuttige en leuke gadgets

door Natasja

13 Juni 2022

Maak je reizen comfortabeler met nuttige en leuke gadgets
Advertisement

Reizen is leuk, maar lange uren in de vervoermiddelen doorbrengen is niet altijd zo aangenaam. En dan zijn er ook nog de wachttijden op luchthavens of stations. Alles wat het reizen comfortabeler kan maken, wordt dus een hulpmiddel dat in overweging moet worden genomen, en er is werkelijk een ontelbaar aantal artikelen dat geschikt zou kunnen zijn voor reizigers.

Comfortabel slapen onderweg, vermaakt worden onderweg, artikelen hebben die je helpen comfortabeler te leven zodra je op je bestemming bent aangekomen: hieronder vind je een paar ideeën die van pas kunnen komen bij je volgende avontuur.

Advertisement
Amazon

Amazon

In treinen, vliegtuigen en zelfs in auto's: er zijn houders met haken waaraan je tablets en smartphones kunt ophangen zodat je zoveel inhoud kunt bekijken als je maar wilt.

Advertisement
Amazon

Amazon

Een Bluetooth-ontvanger: als je in de auto naar muziek van je mobiele telefoon wilt luisteren terwijl je stereo-installatie niet geschikt is voor Bluetooth, of als je in het vliegtuig liever draadloze oortelefoons gebruikt in plaats van oortelefoons met draad, is een ontvanger als deze erg handig.

Amazon

Amazon

Vaarwel U-vormig reisslaapkussen: er is een minder volumineus maar nog steeds zeer comfortabel kussen dat aan populariteit wint onder reizigers!

Amazon

Amazon

En als je bang bent om het koud te hebben op reis, kun je overwegen een dunne, vederlichte deken mee te nemen, die je echter comfortabel verwarmt en eenmaal opgevouwen een supercompact, lichtgewicht pakketje wordt.

Amazon

Amazon

Als je niet het risico wilt lopen de meest waardevolle bluetooth headsets die je gewoonlijk thuis gebruikt te verliezen, is het misschien de moeite waard enkele van de goedkopere maar nog steeds populaire opties op de diverse winkelsites te overwegen.

Advertisement
Amazon

Amazon

Als je moeilijk in slaap valt in de auto of zelfs in bepaalde hotelkamers die altijd te fel verlicht zijn, kun je baat hebben bij slaapmaskers: er zijn gewatteerde maskers (sommige zelfs voorgevormd) die het licht vanuit geen enkele hoek binnenlaten, en ze zijn vaak bedekt met zachte, aangename stoffen, zoals satijn.

Amazon

Amazon

We zijn allemaal een beetje gefrustreerd door de beperkingen op de verpakkingen van vloeistoffen, crèmes, gels, vooral als het gaat om het inpakken van je beautycase voor een reis. Er zijn echter genoeg mogelijkheden voor verpakkingen van 100 ml of minder om onze schoonheidsproducten in te doen. Zeer populair zijn die van silicone, die, eenmaal leeg, ook kunnen worden geplet zonder al te veel plaats in de koffer in te nemen.

Advertisement
Amazon

Amazon

Het is waar dat er DIY methoden zijn om te voorkomen dat armbanden en halskettingen met elkaar verstrikt raken, maar voor wie dat niet wil uitproberen en de voorkeur geeft aan de kant-en-klare oplossing, kunnen supercompacte sieradendozen handig zijn. Je hoeft niet rommelen om iets te vinden of sieraden verwijderen.

Amazon

Amazon

Heb je ook wel eens dat je je jas aan je arm moet dragen als je een stad bezoekt, omdat hij misschien niet in je tas past? Riemen die aan de tas kunnen worden bevestigd, lossen het probleem op. En ze kunnen ook bagage bundelen.

Advertisement
Amazon

Amazon


Kunnen kleerhangers van pas komen? Er zijn opvouwbare die ultracompact worden.

Wat zijn jouw must-have reisaccessoires?

Advertisement