De ingenieuze truc om eenvoudig plastic zakken uit de vuilnisbak te halen

door Natasja

16 Februari 2021

De ingenieuze truc om eenvoudig plastic zakken uit de vuilnisbak te halen
Advertisement

Voor bijna elke vuilnisbak die je thuis gebruikt om afval in te verzamelen, gebruik je plastic zakken die de binnenkant van de bak bekleden en je in staat stelt de inhoud gemakkelijk te verwijderen, terwijl de bak ook relatief schoon blijft.

Voor organisch afval gebruik je biologisch afbreekbare zakken die zich met het vocht dat zich in de container ontwikkelt, vaak als een zuignap aan de binnenwanden van de emmer vasthechten. Dit is een dagelijks ongemak dat eigenlijk een bijzaak is, maar het "verhelpen" ervan kan echt in heel weinig tijd gebeuren.

via Family Handyman

Advertisement

Boor gewoon wat gaten

Boor gewoon wat gaten

familyhandyman.com

Een paar gaten (of zelfs 3 of 4) boren, op ruime afstand van elkaar maar in het midden of bovenaan de wand van de bak, is alles wat nodig is. Wat de maat betreft, de door de Family Handyman website (https://www.familyhandyman.com/article/why-you-should-drill-holes-in-your-trash-can/) aanbevolen diameter is 0,6 mm.

Het is echt een snelle en eenvoudige truc die de aanblik van de vuilnisbakken niet verpest en je helpt een kleine dagelijkse ergernis te vermijden. Het is het proberen waard, toch?

Advertisement