8 keer waarbij internetgebruikers perfecte foto's hebben gedeeld

door Natasja

28 November 2022

8 keer waarbij internetgebruikers perfecte foto's hebben gedeeld
Advertisement

Tegenwoordig staat iedereen altijd klaar om een foto te maken en hebben we altijd een camera bij de hand. Maar je kunt niet altijd zeggen dat je fotogalerij vol staat met adembenemende foto's of dat ze echt iets buitengewoons hebben. Soms gebeurt het echter dat je een foto neemt die heel bijzonder is: of het nu komt door je eigen esthetische smaak betreft compositie of licht, of omdat je je gerealiseerd hebt dat je langs een ongewone bezienswaardigheid komt, er zijn gevallen waarin je opmerkelijke beelden vastlegt.

Van de wonderen der natuur tot de resultaten van iemands bewonderenswaardige werk, hieronder volgen enkele voorbeelden van beelden die echt de moeite waard zijn om te bekijken, online gedeeld door gebruikers.

Advertisement
itzbigmoe2u/Reddit

itzbigmoe2u/Reddit

Dit beeld van een schemering is werkelijk prachtig in zijn eenvoud: de kleuren van de lucht, die elke dag voor onvergetelijke schouwspelen kunnen zorgen voor iedereen die de gelegenheid heeft ervan te genieten, zijn perfect weergegeven in de achteruitkijkspiegel, zonder dat iets de compositie verstoort.

Advertisement
micheas08/Reddit

micheas08/Reddit

"Door het licht onder deze brug lijkt het op een halve maan in het water". Op zich is de brug midden in de stad al een romantisch gezicht, maar op deze manier is hij pas echt prachtig!

RedSkeleton015/Reddit

RedSkeleton015/Reddit

Denk je dat je ooit de perfectie van deze gekleurde lagen gelei zou kunnen namaken? Het lijkt niet echt maar het is gebak.

feelingood41/Reddit

feelingood41/Reddit

Dit zijn de schatten die op het strand zijn ontdekt door iemand met een goed oog voor kleur, maar ze zien er bijna uit als snoepjes in een duizelingwekkende reeks kleurverlopen.

Captainsboot

Captainsboot

Als de werkelijkheid de fictie overtreft. Zoals de gebruiker uitlegt: "De hond waarop ik pas is een exacte kopie van de hond die op de verpakking het voedsel staat dat hij eet. Je zou denken dat het de hond van het brokkenpakket was!

Advertisement
MDMAbleToShine/Reddit

MDMAbleToShine/Reddit

Te midden van zoveel inspanning kan er perfectie zijn: "Mijn moeder werkt voor Amazon, en ze stuurde me een foto van een van de vrachtwagens die ze inlaadde". Over "geen enkele millimeter ruimte verspillen" gesproken.

 notsurewhereireddit / Reddit

notsurewhereireddit / Reddit

Een eenvoudige luchtbel in water wordt ongelooflijk door de breking van het licht, in een zwembad met een mozaïekbodem en een zeer goed genomen foto.

Advertisement
xpanta / Reddit

xpanta / Reddit

"Een houtstapel die ik niet eens zelf heb gemaakt". Wie de fotograaf ook is, hij heeft al onze bewondering. Het zou bijna zonde zijn om stukken hout te pakken wanneer je ze nodig hebt.

Heb je wel eens echt bevredigende beelden gemaakt?

Advertisement