Dame klaart ogenschijnlijk onmogelijke klus en maakt akelig smerige badkamer snel schoon

door Skip

22 Augustus 2022

Dame klaart ogenschijnlijk onmogelijke klus en maakt akelig smerige badkamer snel schoon
Advertisement

Badkamer schoonmaken, daar is iedereen wel zo'n beetje bang voor, maar als 't je eigen badkamer is en je weet dat je hem tot op heden steeds hebt schoongemaakt zoals het hoort dan is aan die klus beginnen niet super vervelend. Maar wat gebeurt er als we een huis binnenkomen en een badkamer zien die niet toonbaar is en er erger aan toe is dan in een nachtmerrie? Veel mensen zouden hem ongetwijfeld smeren en denken 'laat maar gaan' vooraleer überhaupt te beginnen aan de klus.

Maar deze TikTokster niet, die laat zien in een video hoe het haar gelukt is om een badkamer waar zelfs Shrek van zou schrikken, te reinigen en te ontsmetten!

via @aurikatariina/TikTok

Advertisement
@aurikatariina/TikTok

@aurikatariina/TikTok

Aurikatariina heeft bekendheid verworven onder de bijnaam "Schoonmaakkoningin" en we moeten eerlijk toegeven dat ze deze titel ruimschoots verdient. In een video toont ze hoe ze in enkele stappen een nachtmerrie-badkamer transformeert in een leefbaar vertrek. Wasbak verstopt en vol met producten erop, smerig sanitair, diepbruine tegelvoegen en wandtegels met strepen van een permanent marker, vloeren met hardnekkig vuil. Al met al echt een trauma voor degene die daar de drempel over durft!

Maar de Schoonmaakkoningin liet zich niet tegenhouden door al dit vuil, die met roze rubberen handschoenen stukje voor stukje die monsterlijke omgeving weer nieuw leven inblies.

Advertisement
@aurikatariina/TikTok

@aurikatariina/TikTok

Als eerste pakte ze de wasbak aan en haalde ze alle producten weg die in de weg stonden. Toen ging ze hem ontstoppen. In de video kan je zien hoe de dame een gewone ontstopper gebruikt, maar als je een maak-het-zelf-thuis alternatief wilt kan je in de opmerkingen onder de video adviezen vinden die lijken op die we hier ook vaak geven: baking soda en warme azijn, of als je last hebt van de azijn kan je ook baking soda en grof zout met heel heet water gebruiken.

Dan gaat ze zo langzaamaan de rest van het sanitair schoonmaken:wasbak, de wc, tegels, voegen. Ze gebruikt afwasmiddel en fornuisontvetter om de stiftstreken te verwijderen van de tegels en om de voegen te reinigen en doet ze dit met een grove spons en een soort krabber. Niet bepaald allemaal dingen die ontsmetten, als je ook van de bacteriën afwilt adviseren we om na deze "ontvettingsklus" een ontsmettend wasmiddel of wat bleek te gebruiken op het saintair. 

@aurikatariina/TikTok

@aurikatariina/TikTok

Het resultaat is oprecht verbazingwekkend. Het leek alsof alle hoop al op voorhand tevergeefs was voor deze badkamer en dachten veel mensen online dat dit ook echt het geval was "ik zou het niet aandurven" schreef een van hen, wijzend op de mogelijk aanwezige bacteriën. En ondanks de grondige schoonmaak zegt een ander vastberaden "ik zou zijn verhuisd." Iemand anders vroeg zich af hoe iemand het kan laten gebeuren de badkamer thuis zo ernstig te laten verslonzen.

Op deze vraag kunnen we geen antwoord geven, maar sluiten we ons wel aan bij de complimenten die deze dame ten deel zijn gevallen voor het geweldige talent wat ze aan de dag heeft gelegd! Kijk op TikTok de video van deze geweldige transformatie!

Advertisement