12 mooie ontworpen toiletrolhouders om de badkamer in stijl te verfraaien

Natasja

26 Oktober 2022

12 mooie ontworpen toiletrolhouders om de badkamer in stijl te verfraaien
Advertisement

Bij de inrichting van een ruimte, inclusief de badkamer, zijn er altijd nuttige voorwerpen waarvan het uiterlijk vaak over het hoofd wordt gezien. In het geval van de badkamer is een daarvan de toiletrolhouder, die altijd handig naast het toilet moet staan. In de meeste gevallen wordt, na goed te hebben nagedacht over het uiterlijk van het sanitair en de meubels, dat enigszins verwaarloosd en wordt misschien alleen het meest geschikte materiaal of de meest geschikte kleur gekozen.

Maar zelfs een accessoire zoals een toiletrolhouder kan een opvallend ontwerp hebben, en zo een net en stijlvol detail toevoegen aan de inrichting van de kamer. Hieronder staan enkele ideeën om inspiratie uit te halen.

Advertisement

Luxdekkor/Etsy

Een eenvoudige, onopvallende vorm, maar wel een waarin kamergeurverspreiders, boeken en elke gewenste decoratie kunnen worden geplaatst. Of misschien een extra rol papier.

ClemmyCreations/Etsy

Voor wie meer van een grappig idee houdt, een LEGO-figuurtje in extra groot formaat, klaar om je te bedienen.

Advertisement

YSHardware/Etsy

Elegant en stijlvol, een metalen haak met een houten knop: het past bij een groot aantal verschillende stijlen!

Thefoundryman/Etsy

En als je het minimalistische model in andere uitvoeringen wilt terugbrengen, misschien zelfs iets grappiger, kun je op zoek gaan naar elementen in verschillende vormen, zoals een mantarog!

Decoleva/Etsy

Voor wie van een meer boho-chic stijl houdt, is een eenvoudige houten stok (of tak) ondersteund door een met macramé bewerkt touw een idee dat altijd mooi is.

Advertisement

SlaskaLAB/Etsy

Eenvoudig en modern, de houten stok ondersteund door leren riemen is een andere zeer veelzijdige oplossing die past bij veel verschillende stijlen.

YesterHomeUK/Etsy

Is de sfeer van de inrichting daarentegen uitgesproken rustiek, dan is het mogelijk om gerecyclede voorwerpen te gebruiken, zoals het houten handvat van een emmer.

Advertisement

usefulprints/etsy

En wat te doen met alle andere rollen gekochte verpakkingen? In plaats van de zak boven op een kast te bewaren, of ruimte erin in te nemen, kun je denken aan een speciale plank. Zoals een wolkvormige.

NeophiliaDesign/Etsy

Of kies die modellen die ook kunnen dienen ter ondersteuning van andere voorwerpen.

Advertisement

EWARTWOODS/Etsy

Een rol in elke zeshoekig vak, als een gestileerde bijenkorf. Natuurlijk en toch modern.

EWARTWOODS/Etsy

Of een zachte gebogen lijn waarop de rollen geplaatst kunnen worden!

3dgiftworkshop/Etsy

Als er kinderen in huis wonen, vinden ze misschien grappigere oplossingen leuk, zoals deze piramide van schapen!

Welk idee vind je het mooiste?

Advertisement