12 beroemde mannen die mooier worden naarmate ze ouder worden

door Natasja

03 Augustus 2023

12 beroemde mannen die mooier worden naarmate ze ouder worden
Advertisement

Sommige beroemde mannen lijken met het jaar knapper en aantrekkelijker te worden, alsof de tekenen des tijds die we allemaal vrezen op ons gezicht te zien verschijnen, hun charme alleen maar vergroten. Net als de moderne Dorian Gray lijken deze mannen niet alleen nooit ouder te worden, ze lijken zelfs mooier te worden naarmate ze ouder worden. 

Het kijken naar deze mannen troost ons door ons eraan te herinneren dat het verstrijken van de tijd en het onvermijdelijke ouder worden niet altijd een negatieve gebeurtenis is die ons minder fit, minder aantrekkelijk of minder charismatisch maakt, integendeel. Soms voegen de ervaringen uit het verleden alleen maar nog meer charme toe. En dan hebben we het nog niet eens over fysieke fitheid, die met de nodige inzet en doorzettingsvermogen zelfs met het verstrijken der jaren behouden kan blijven. 

We laten je hieronder 12 beroemde mannen zien die, het moet gezegd worden, net als wijn zijn, hoe ouder hoe beter. 

Advertisement

1. Robert Downey Jr

De beroemde vertolker van Iron Man en Sherlock Holmes is nu bijna 60 jaar oud, maar zijn charme lijkt met de jaren te zijn toegenomen; zal hij echt een superheld zijn?

Advertisement

2. George Clooney

Hoe konden we de tijdloze Dr Ross uit de E.R. serie over het hoofd zien? Nu hij 60+ is, is hij nog charmanter dan in het begin van zijn carrière!

3. Keanu Reeves

We leerden hem eind jaren negentig kennen als Neo in The Matrix, maar hij is nog steeds in staat om ons te laten dromen. 

4. Jude Law

Misschien is het de onverzorgde baard van een knappe maar foute man, misschien is het de blik die ijsbergen zou doet smelten, maar Jude Law lijkt geen last te hebben van het verstrijken van de tijd.

5. Bradley Cooper

Hij is bijna 50 jaar oud, maar nog steeds aantrekkelijk, vind je ook niet?

Advertisement

6. Will Smith

Hij ziet er echt uit als een moderne Dorian Gray, de Prince of Bel Air, die, nu hij de 50 is gepasseerd, er nog steeds uitziet als het ondeugende kind in zijn begindagen.

7. Brad Pitt

De jaren verstrijken, maar sommige dingen veranderen gewoon nooit. Veel tijdschriften noemde hem de aantrekkelijkste man ter wereld en hoe kun je ze ongelijk geven? Zelfs op zijn 60e is Brad Pitt nog steeds knap.

Advertisement

8. David Beckham

Nu hij bijna 50 is, is de voormalige voetballer zeker niet minder aantrekkelijk, integendeel.

9. Richard Gere

Wat dan te zeggen over deze gentleman bij uitstek? Hij is 73 jaar maar hij ziet er zeker jonger uit.

Advertisement

10. Antonio Banderas

Je kent hem waarschijnlijk nog als Zorro en eigenlijk is er weinig veranderd. De rimpels maken hem zo mogelijk nog knapper.

11. Patrick Dempsey

Nog een man die bijna 60 is, maar eigenlijk steeds knapper. Vind je zijn grijze haar ook niet bij hem passen?

Advertisement

12. Tom Hanks

We sluiten af met een andere tijdloze bekendheid: de kleur van de baard en het haar is veranderd, we zien wat meer rimpels op het gezicht. Maar de charme is altijd onveranderd. 

Onze lijst zou nog wel even door kunnen gaan, maar lijkt al lang genoeg om je te laten zien dat ouder worden soms waarde toevoegt in plaats van wegneemt. Welke acteurs vind jij nog steeds onweerstaanbaar, ook al zijn ze nu wat ouder?

Advertisement