9 keer dat iemand opvallende fouten maakte met kerstversiering

door Natasja

28 December 2022

9 keer dat iemand opvallende fouten maakte met kerstversiering
Advertisement

Met de komst van Kerstmis worden steden en huizen over de hele wereld versierd voor de feestdagen: allerlei soorten versieringen, vooral veel fonkelende lichtjes, komen elk jaar terug om elke plek te versieren. Steden zijn altijd op zoek naar originele en schilderachtige verlichtingen, en dan zijn er nog de kerstbomen die op duizend verschillende manieren zijn versierd.

Verder zijn er nog alle versieringen die we voor onze huizen kunnen kopen en die van jaar tot jaar nooit genoeg lijken te zijn. Kortom, het is een en al versiering waar je ook kijkt. Af en toe maakt iemand echter opvallende fouten in het ontwerp van deze decoraties, soms zo duidelijk dat men zich afvraagt hoe het mogelijk is dat niemand zich dit realiseerde voordat de verschillende artikelen op de markt werden gebracht. Bekijk hieronder enkele van de gevallen die online zijn gedeeld.

Advertisement
dullmomma/Reddit

dullmomma/Reddit

Het vergt veel concentratie om de spelling van het woord "Kerstmis" op dit decoratieve bord midden in een winkelcentrum te begrijpen. Het is prima om origineel te willen zijn, maar hier is het gewoon onnodig ingewikkeld.

Advertisement
ProgVal/Reddit

ProgVal/Reddit

Lichtjes gedrapeerd over de straten zijn meestal een magisch gezicht in elke stad. Maar in dit geval vroeg iedereen die omhoog keek zich waarschijnlijk af waarom de lichten in de vorm van een onderbroek moesten zijn.

Reddit

Reddit

"Het winkelcentrum in mijn stad bereidt zich voor op Kerstmis met beren die in je ziel kijken." Stel je eens de persoon voor die verantwoordelijk is voor de decoraties, die deze beren bestelde met de gedachte dat ze een prachtige kerstsfeer zouden creëren, terwijl ze er in feite uitzien als iets uit een horrorfilm.

JoshuaHubert/Reddit

JoshuaHubert/Reddit

"Ik ging daar zitten en vroeg me af waarom mijn gelovige schoonmoeder in hemelsnaam een ornament in de vorm van een afgehakte grote teen had gekozen. Toen keek ik wat beter....'. Van een afstand lijkt het er inderdaad op.

thatonegirl99/Imgur

thatonegirl99/Imgur

Waarom het een centaur kerstman is weten we niet, maar iemand stelde de vraag, beantwoordde hem en handelde ernaar, en gaf de wereld vervolgens de "Santaur".

Advertisement
SquigglyGiggles/Reddit

SquigglyGiggles/Reddit

Op de doos staat duidelijk dat het "vier" kerstversieringen zijn. Waarop sommige gebruikers antwoordden "de vierde is de doos zelf".

Imgur.com

Imgur.com

Deze onmiskenbare chocolade konijntjes zijn hergebruikt (zou je denken) als rendieren van de Kerstman. En het lijkt erop dat het bedrijf dat ze produceert de verpakking heeft gemaakt. Zal het waar zijn?

Advertisement
PandaHugandKiss/Imgur

PandaHugandKiss/Imgur

Het is allemaal goed en wel om creatief te zijn met kerstversieringen, het ok om je creatieve vaardigheden te uiten door alles wat je kunt bedenken op een fantasierijke manier te recyclen, maar het idee om van ontstoppers kerstbomen te maken is betwistbaar.

maxt0r/Reddit

maxt0r/Reddit

Ergens in de wereld was er een winkelcentrum dat besloot dat dit de kerstboom was die de hele feestperiode moest blijven staan. 

Ben je wel eens zulke absurde kerstversieringen tegengekomen?

Advertisement