x
Met nuttige accessoires met een briljant…
Schoonmaken met een hogedrukreiniger: 3 dingen (plus 3) die je altijd op een andere manier moet schoonmaken Zelfgemaakte Dulce de leche: gebruik gecondenseerde melk voor een snel en gemakkelijk recept!

Met nuttige accessoires met een briljant ontwerp is het koken leuker

22 November 2022 • Door Natasja
334
Advertisement

Er zijn mensen die graag vele uren in de keuken doorbrengen en mensen voor wie koken slechts een noodzakelijke activiteit is. In ieder geval kan het bereiden van maaltijden gemakkelijker en aangenamer worden wanneer je over de juiste accessoires beschikt.

Hulpmiddelen die ons helpen het sneller te doen, minder rommel te maken, of die niet alleen werken zoals het hoort maar ook een mooi ontwerp hebben, is een kleine investering om de keuken gebruiksvriendelijker en comfortabeler te maken. En daar hoef je niet per se een fortuin voor uit te geven. Bekijk de onderstaande producten, misschien inspireren ze je voor je volgende aankoop!


foto: Amazon

In plaats van hardnekkig te wrijven over de messen waarop bepaalde etensresten zich schijnen te willen vestigen, waarom niet vertrouwen op een spons die gemaakt is om alles af te schrapen zonder het risico te lopen zich te snijden?

foto: Amazon

De opscheplepelbak staat weliswaar naast het fornuis, maar hoe vaak is die te klein voor twee lepels? En voor siliconen spatels helemaal. Er zijn echter handige accessoires die ze handig vasthouden, vuil afvoeren en gemakkelijk te wassen zijn.

Advertisement
foto: Amazon

En als je toevallig op zoek bent naar een alternatief voor de klassieke pollepelhouder, dan is er deze waarbij lijkt alsof de keuken al vies is.

foto: Amazon

Voor wie graag kazen combineert met fruit, sauzen en meer, is hier de perfecte kaasplank. De volgende gangen zullen vast minder spectaculair zijn.

foto: Amazon

Gebeurt het jou ook wel eens dat wanneer je het pasta of groenten uit de kokende pan wilt afgieten er niet genoeg ruimte is voor het vergiet in de nog volle spoelbak? Een accessoire als dit bespaart je gedoe, ruimte en tijd.

Advertisement
foto: Amazon

Als je de keukenkraan moet vervangen, overweeg dan een kraan die los kan en flexibel is, zoals een douche. Dan was je alles veel gemakkelijker

foto: Amazon

Er bestaan magnetronvriendelijke accessoires die je kunt vullen met azijn of je favoriete equivalent, en die de binnenkant van de oven grondig ontvetten. Veel leuker dan het gebruikelijke kleine glazen bakje. Misschien is er niet alleen de boze mama, maar ook boze papa?

Heb je wel eens soortgelijke accessoires gebruikt? Welk geniaal keukenaccessoire kun je niet meer missen?

Tags: KomischeKokenDesign
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt