Bizarre perspectieven: 10 keer dat iemand foto's heeft genomen die niets minder dan verwarrend zijn

Natasja

21 November 2022

Bizarre perspectieven: 10 keer dat iemand foto's heeft genomen die niets minder dan verwarrend zijn
Advertisement

Heb je wel eens geposeerd voor een foto, of het uitzicht of voorwerp gekozen om te vereeuwigen, en toen je de foto bekeek realiseerde je je dat er iets niet klopte? Het zijn die momenten waarop de positie van voorwerpen, op de foto, onmogelijk is volgens de natuurwetten.

Het draait allemaal om perspectief, maar ook om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Zo krijgen we een man met de benen van een klein meisje, een reus die een kleine binnenplaats vult met zijn hoofd, voorwerpen die als bij toverslag in de lucht zweven. Bekijk de foto's hieronder!

Advertisement

joalllucas/Reddit

"Het lijkt op een miniatuur of ik ben een reus.... Maar in werkelijkheid ben ik gewoon op de tweede verdieping van de universiteit'.

gemao_o/Reddit

Dit is wat er gebeurt als je je auto perfect laat glanzen. Een dergelijk resultaat werd bereikt na acht uur werken.

Advertisement

Mystical_Cat/Reddit

Een perfect camouflagevoorbeeld? Nee, het is gewoon de vriend van de fotograaf die leert snowboarden, en hij was op de juiste plaats op het juiste moment voor een gedenkwaardige foto.

Flimsy_Researcher/Reddit

Je kijkt, en kijkt dan nog eens. En je ziet misschien helemaal niets vreemds... Maar er is toch echt een boterham op deze foto. De sneetjes volkorenbrood passen perfect bij het marmer van het aanrecht, en alleen als je de voeg van de marmeren planken naar de hoek volgt, vind je de spookboterham!

TheMoInside/Reddit

'De perfecte zakkenroller', is de foto getiteld. Maar heb je ontdekt wat de werkelijke positie van de arm die in de zak eindigt, was?

Advertisement

DiosMioMan63/Reddit

"Mr Tiny Legs". Het is een van die gevallen waarin je de foto minstens twee keer moet bekijken om te begrijpen hoe deze vreemde combinatie tot stand is gekomen.

laudida/Reddit

Nog een geval van ongelooflijke doorzichtigheid en weerspiegelingen. "We kunnen nu het nieuws in de lucht projecteren".

Advertisement

Caramie_/Reddit

Ik heb nog nooit een kat gezien met zulke lange poten.

mattrew84/Reddit

De persoon die de foto online zette, zei: "Ik was een beetje verrast toen ik opkeek. Dat begrijpen we best. De hond daarentegen vindt het heel normaal.

Advertisement

SlicedUpChicken/Reddit

Niets vreemds aan deze foto, totdat je ontdekt dat 'het geen lege lijst is'. Het is in feite een spiegel, en eigenlijk alleen aan de stand van de arm kun je dat zien!

Heb je wel eens dergelijke merkwaardige foto's gemaakt?

Advertisement