x
11 voorbeelden van een gedurfde badkamerinrichting…
10 gewone voorwerpen en hun alternatieve toepassingen: wanneer de kunst van het improviseren je creatief maakt Lakens zonder hoeken: je kunt ze met een eenvoudig gebaar perfect aan de matras laten aansluiten

11 voorbeelden van een gedurfde badkamerinrichting

12 September 2022 • Door Natasja
1.926
Advertisement

Wie wil nou te horen krijgen dat zijn of haar huis volkomen anoniem is en geen karakter heeft? Waarschijnlijk niemand, en dus laten we ons leiden door onze smaak en passies bij het inrichten of het aanbrengen van enkele decoraties in de verschillende vertrekken, waarbij we voorwerpen van uiteenlopende aard laten opvallen en kiezen voor materialen en vormen die passen bij een bepaalde voorkeursstijl. Misschien laten we van tijd tot tijd zelfs meer bizarre en gedurfd ontworpen details boven de rest uitsteken.

Maar we zullen zeker sommige bizarre voorbeelden van inrichtingen die op internet worden gedeeld, niet kunnen namaken. En waarschijnlijk is de badkamer de laatste van alle kamers waar we onze fantasie de vrije loop zouden laten met onvoorstelbare kleuren, vormen en materialen. Dat geldt niet voor degenen die de hieronder geselecteerde badkamers hebben ontworpen. Kijk maar eens:


Een liefdesverklaring aan de steampunk stijl kan ook d.m.v. de toiletbuizen. 

Wanneer de ronde vormen van Art Nouveau de psychedelische smaak van neon ontmoeten, wat kan daar dan uit voortkomen? Deze badkamer heeft geprobeerd de vraag te beantwoorden.

Advertisement

Waarschijnlijk is het wachtwoord voor het betreden van deze Minions-thema badkamer 'banaan'.

Je dacht misschien dat je een mozaïekkenner was, maar er is iemand die je waarschijnlijk heeft overtroffen. Zeker weten was het in dit huis was geen probleem om gebroken keramiek te recyclen.

Wat als de wastafel in een rustieke badkamer een karretje op rails was dat eruitziet alsof het net uit een mijn komt?

Advertisement

Wanneer de liefde voor keramiekdecoratie zo alomvattend is dat het zelfs in de badkamer wordt ingevoegd.

Er zijn veel manieren om je rijk te voelen, dit kan er een van zijn.

Advertisement

Blijkbaar worden deze instrumenten in Belfast "bespeeld". We benijden degene die ze moet schoonmaken of repareren niet.

Bijna geen badkamer kan inclusiever en discriminatievrijer zijn dan deze in Japan.

Advertisement

Iemand vroeg: 'maar wie heeft er nou een urinoir in huis?'. Dit is niet de eerste vraag die wij zouden hebben gesteld bij het zien van dit artistieke element, maar als je het wilt weten, het blijkt een stuk te zijn dat in een loodgietersbedrijf is geïnstalleerd.

Na al die moeite om de kamer in faraonische stijl in te richten, kan men dan eigenlijk wel zonder de sarcofaag? Briljant idee om ruimte te besparen door er een nuttig element van te maken.

Wat zijn de vreemdste ontwerpen die je ooit hebt gezien?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt