12 absurde maar onweerstaanbare uitvindingen waar je op het eerste gezicht verliefd op wordt

Natasja

27 Juli 2022

12 absurde maar onweerstaanbare uitvindingen waar je op het eerste gezicht verliefd op wordt
Advertisement

Van de riem met geïntegreerde paraplu om slecht weer te trotseren in het gezelschap van je viervoeter, tot de sponsmicrofoon, een must-have voor iedereen die graag zingt onder de douche als echte professionals. En dan zijn er nog deuren met geïntegreerde tafeltennis voor ontspannende momenten op kantoor, skateboard-buggy's voor ouders die haast hebben en verplichtingen en gezin moeten combineren, en tandenborstels met vervangbare koppen die geld besparen en tegelijk goed voor het milieu zorgen.

Kortom, een reeks tamelijk absurde uitvindingen die je, eenmaal gezien, zeker onweerstaanbaar zult vinden. Pas op dat de bliksem hier gemakkelijk inslaat. Je moet ze gewoon allemaal ontdekken en je zal elk van hen prachtig vinden.

Advertisement

bickman14/Reddit

Wandelen met de kinderen op skateboard snelheid, wat een uitvinding! Wie wil er nou niet zo'n buggy?

iklegemma/Reddit

In plaats van een hele kamer aan de ontspanningsruimte te wijden, is hier de ideale plaatsbesparende oplossing: de deur die in een handomdraai in een tafeltennistafel kan worden omgetoverd. Ideaal in huis maar ook op kantoor.

Advertisement

mtimetraveller/Reddit

Heb je er een hekel aan om je voeten altijd op de grond te houden terwijl je zit? De oplossing bestaat en het is deze voetensteunstoel, die zelfs toestaat dat je je benen kruist terwijl je schoenen op de zitting blijven.

LimpJim/Reddit

Laat je je hond niet uit als het regent, zodat hij niet doorweekt thuiskomt? Hier is de oplossing voor je: de riem met geïntegreerde paraplu.

Theheadandthefart/Reddit

Heb je huisdieren thuis? Hier is een koele drinkbak voor hen, perfect geïntegreerd in het keukenmeubel.

Advertisement

Reddit

Praktisch en nuttig, de vervangende opzetborstel is de ideale oplossing om geld te besparen en tegelijk voor het milieu te zorgen.

jacuvleo20/Reddit

Weg met die messen! Met een schaar is pizza snijden nog nooit zo makkelijk geweest. Als je het nog niet doet, is dit het moment om te beginnen!

Advertisement

Hartgert/Reddit

Hou je van zingen onder de douche? Met de sponsmicrofoon kun je eindelijk je zangtalenten de vrije loop laten, op het niveau van een echte professional.

Baoburu/Reddit

Sta je vaak midden in de nacht op? Dankzij pantoffels met geïntegreerd licht kun je door het huis lopen zonder iemand te storen.

Advertisement

Baoburu/Reddit

Wil je een lange baard, maar heb je geen zin om er een te laten groeien? Met de Vikinghoed met baard is het probleem opgelost. Tenminste in de winter. En het houdt je ook nog warm.

5krunner/Reddit

Reis je vaak met het openbaar vervoer en lukt het je nooit om rustig een dutje te doen? Probeer dit hoofdkussen, isolering is gegarandeerd van zowel lawaai als buren.

Idontevenlikecheese/Reddit

Als je graag koffie drinkt met koekjes erbij, gaat er niets boven deze beker, die aan de bovenkant een ruimte heeft die speciaal is ontworpen om het koekje van de dag te herbergen. Welke van deze uitvindingen vind jij superleuk?

Advertisement