Veel meer dan een mand: deze kat heeft een miniatuurkamer helemaal voor zichzelf

door Natasja

05 Juni 2022

Veel meer dan een mand: deze kat heeft een miniatuurkamer helemaal voor zichzelf
Advertisement

Stel je voor dat je een oude woning binnenloopt, dat je nieuwe huis zal worden, en dat je bij het verkennen een kleine ruimte ontdekt net achter één muur, als een miniatuur bergruimte. Wat zou je ermee doen? Bryan Davis en zijn gezin besloten een kamer op maat te maken voor Wyatt, de kat die ze adopteerden een paar maanden voor ze naar hun nieuwe huis verhuisden.

Iedereen die katten heeft, weet hoe graag ze zich verstoppen in de meest ondenkbare voorwerpen, en vooral in kartonnen dozen, ook al heeft men heel veel geld uitgegeven om ze fantastische manden te geven. Gelukkig waardeerde Wyatt de kamer die zijn baasje voor hem heeft ingericht, die van alle gemakken is voorzien!

Advertisement
CinnamonBear9/Twitter

CinnamonBear9/Twitter

Het hele proces werd ook gedocumenteerd op Twitter (https://twitter.com/CinnamonBear9), en ging al snel viral online. Bryan vond dat compartiment achter de slaapkamermuur en veranderde het onherkenbaar. De ruimte was erg klein en krap, en onhandig van vorm omdat het zich dicht bij het schuine dak bevond. Te klein om er een echte kast van te maken en te groot om te verwaarlozen en leeg te laten.

Hij heeft er dus goed over nagedacht om het in te richten als een echte miniatuurkamer op kattenformaat: er is een bed, een tapijt, een krabpaal en zelfs schilderijtjes en ander meubilair in miniatuurformaat. Eerst was er een dakraam, nu is er een plafondlamp die de kamer verlicht. En natuurlijk is er geen tekort aan Wyatts favoriete speelgoed.

Advertisement
CinnamonBear9/Twitter

CinnamonBear9/Twitter


Het lijkt er echter op dat Wyatt het meest houdt van zijn eigen televisie, d.w.z. de mini-tablet waarvoor zijn baasje een op maat gemaakte standaard heeft gebouwd: op dat scherm kijkt de gelukkige kat naar video's van vogels en eekhoorns. Wyatt kijkt namelijk ook graag naar die dieren vanuit de ramen die uitkijken op de tuin, maar aangezien die in de winter uit het zicht lijken te verdwijnen, leek het de eigenaar het beste om zijn geliefde kat zijn dagelijkse portie amusement in digitaal formaat te verzekeren!

"Hij brengt er veel tijd door, en vraagt om zijn favoriete show te kijken voordat hij in slaap valt," vertelde de man (https://www.thedodo.com/daily-dodo/guy-builds-a-perfectly-tiny-tv-room-where-his-cat-to-watch-his-favorite-shows). "Net als een tiener, valt hij in slaap terwijl hij televisie kijkt."

Zou je ook zo'n ruimte voor je kat willen creëren?

Advertisement