x
11 objecten van zeer twijfelachtig ontwerp,…
Een zeer snelle methode om hoeslakens op te vouwen en te verkleinen tot een compact vierkantje Ontdek 3 prachtige vetplanten die bestand zijn tegen extreme hitte

11 objecten van zeer twijfelachtig ontwerp, allemaal te bewonderen

26 Juli 2022 • Door Natasja
1.333
Advertisement

Origineel, creatief, verrassend: vaak willen we dat de voorwerpen die we kopen, van modeaccessoires tot meubels in huis en zelfs de materialen waarvan onze huizen zijn gemaakt, ook zo zijn. Dat wil zeggen, het resultaat van esthetisch onderzoek dat weet hoe bewondering te wekken en origineel te zijn. Voor ieder van ons verschilt het perfecte evenwicht tussen ontwerpinnovatie en de schoonheid van het afgewerkte voorwerp naar gelang van smaak. Maar er zijn momenten waarop het echt moeilijk is om een bepaalde stijlkeuze te verdedigen of een echte esthetische waarde te herkennen, ook al is de toewijding zeker merkbaar.

Hieronder vind je een aantal grappige voorbeelden van internetgebruikers die dingen met een nogal twijfelachtig ontwerp zijn tegengekomen.


Een comfortabele, zachte en omhullende sjaal die eruitziet als een reusachtige boodschappenbon.

foto: Zew5/Reddit

Wie wil er nu geen oortjes die eruit zien als tentakels van een octopus die uit zijn oren steken? Stel de situatie eens voor als je naar muziek luistert in de metro of bus.

Advertisement

Epoxyhars maakt het mogelijk om echte wonderen te creëren. En dan zijn er mensen die het gebruiken voor dobbelstenen die eruit zien als stukjes gelei met bonen erin, die zo uit een blik bonen worden gegooid.

Gewoonlijk wordt de brievenbus ondersteund door palen of gemetselde kolommen. Maar deze is gespiest op de rostrum van een zwaardvis.

Voor al diegenen die niet ophouden cowboys te zijn, zelfs niet als ze op een ijsbaan schaatsen.

Advertisement
foto: manobe97

Zelfs veranderd in een konijn, moet de auto altijd makkelijk te parkeren zijn.

Schoenen in de vorm van hamburgers, compleet met een plakje kaas dat tussen de lagen vulling uitsteekt. Ze zijn in iedergeval zeer origineel.

Advertisement

Als je je huis moet uitbreiden, wordt dat een kans om er een kasteel van te maken. Maar slechts een deel ervan, alsof het bovenop de reeds bestaande structuur rust.

Ze wilden de keuken opknappen, en dachten dat te doen door de keukenkasten te veranderen. Nu zijn er OSB houten bovenkasten op een glorieuze pastelgroene achtergrond.

Advertisement

Het is niet zeker of het mag, maar het is zeker erg Onderwereld van Stranger Things!

In plaats van aderen van marmer, lijken ze op die van een stuk vlees.

Wat zijn de meest twijfelachtig ontworpen voorwerpen die je ooit hebt gezien?

Tags: DesignIdeeënCreaties
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt