5 ideeën voor toiletrolhouders om de badkamer meer stijl te geven

door Natasja

19 Juni 2024

Advertisement

De badkamer is vaak een van de meest verwaarloosde ruimtes op het gebied van decoratie, maar het is ook een van de plekken waar je het beste je persoonlijkheid en stijl kunt uitdrukken. Een van de elementen die een verschil kunnen maken in deze omgeving is juist de toiletrolhouder.

1 - Een multifunctionele toiletrolhouder met plankje en wc-borstelhouder

susswiff/Amazon

In een badkamer zijn optimalisatie van ruimte en multifunctionaliteit zeer belangrijke elementen. Het idee van een multifunctionele toiletrolhouder vertegenwoordigt deze principes perfect en combineert elegantie en functionaliteit.

Dit accessoire houdt niet alleen de toiletrol vast, maar integreert ook een plankje en een toiletborstelhouder, waardoor het de ideale oplossing is voor wie op zoek is naar maximale opbergruimte in krappe ruimtes.

Advertisement

2 - Rolhouderkolom met geïntegreerde kast

AOJEZOR/Amazon

Een andere elegante en functionele oplossing om de ruimte in de badkamer beter te organiseren is de toiletrolhouder met geïntegreerd kastje.

Dit idee valt op door zijn vermogen om design en functionaliteit in één enkel element te combineren, en biedt niet alleen een houder voor toiletpapier, maar ook extra opbergruimte die altijd zeer gewaardeerd wordt in een badkamer.

3 - Vintage rolhouder met industrieel touw en karabijnhaken

Niciksty/Amazon

Voor liefhebbers van industriële en vintage stijlen is de rolhouder van industrieel touw en karabijnhaken een originele en karaktervolle oplossing die een uniek tintje geeft aan de badkamer.

Dit ontwerp is geïnspireerd op de esthetiek van oude fabrieken en pakhuizen, waar het touw, meestal gemaakt van hennep of jute, een warm en natuurlijk gevoel geeft, terwijl de metalen karabijnhaken een robuust en functioneel element toevoegen, waardoor je de toiletrol gemakkelijk kunt vervangen.

4 - Rolhouder met vrijstaand en inklapbaar voetstuk

niffgaff/Amazon

Een rolhouder met een vrijstaand en inklapbaar voetstuk maakt vaste installaties overbodig en biedt de vrijheid om de positie van de rolhouder aan te passen aan je behoeften, waardoor het perfect is voor kleine badkamers of voor diegenen die het uiterlijk van hun ruimte vaak willen vernieuwen.

Dit designobject is gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal of hoogwaardig kunststof en past in elke badkamerstijl dankzij de verschillende afwerkingen, van gepolijst chroom tot mat zwart en fellere kleuren.

5 - Houten rolhouder met plankje

EBEAKA/Amazon

Voor wie de voorkeur geeft aan natuurlijke materialen is de houten toiletrolhouder met een plankje een uitstekende keuze, die een vleugje rustieke elegantie en functionaliteit toevoegt aan de badkamer.

Dit type toiletrolhouder combineert het gemak van toiletpapier bij de hand met het extra voordeel van een plankje, perfect voor het plaatsen van kleine decoratieve voorwerpen, kaarsen, planten of alledaagse producten zoals een mobiele telefoon.

De keuze van een toiletrolhouder moet daarom niet alleen worden gezien vanuit een functioneel aspect, maar ook als een kans om je eigen stijl uit te drukken en het esthetische uiterlijk van de badkamer te verrijken.

Advertisement