Droomzwembaden: 7 prachtige voorbeelden die iedereen wel aan huis zou willen hebben

door Natasja

21 Februari 2024

Droomzwembaden: 7 prachtige voorbeelden die iedereen wel aan huis zou willen hebben
Advertisement

Zwembaden zijn altijd al synoniem met ontspanning en plezier, maar ook met een beetje luxe. Stel je voor dat je een droomzwembad in je achtertuin hebt, klaar om je onvergetelijke momenten te bezorgen. In dit artikel nemen we je mee op ontdekkingstocht langs zeven buitengewone zwembaden die je zeker wilt hebben.

Advertisement

1 - Zwembad met veranda

1 - Zwembad met veranda

Instagram @jshudesign

Omringd door weelderige vegetatie en bijna volledig witte gebouwen, strekt het zwembad zich uit naast een mooie veranda, die beschutting biedt tegen de zon en waar je onder alle weersomstandigheden kunt genieten van een prachtig uitzicht.

De veranda is ingericht met elegante buitenmeubels die een gezellige en verfijnde sfeer creëren.

Advertisement

2 - Woonkamer met uitzicht op het zwembad

2 - Woonkamer met uitzicht op het zwembad

Pinterest

Deze uitzonderlijke woonkamer met uitzicht op het zwembad staat meteen synoniem voor ongeëvenaarde luxe en stijl. De grote ramen laten natuurlijk licht de binnenruimte binnen en bieden een panoramisch uitzicht op het zwembad, waardoor er een unieke verbinding ontstaat tussen het interieur en de buitenkant.

3 - Jacuzzi direct aan huis

3 - Jacuzzi direct aan huis

Instagram @arqprestige

Stel je voor dat je jezelf kunt onderdompelen in een luxe  jacuzzi dichtbij je eigen huis. Dit bad is zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort en welzijn te bieden. De krachtige luchtbellen en waterstralen masseren het lichaam zachtjes, laten spierspanning los en zorgen voor een gevoel van puur genot.

4 - Zwembad omgeven door groen

4 - Zwembad omgeven door groen

Instagram @fellipelima.fotografia

Dit zwembad ligt in een idyllische omgeving, omringd door bomen, struiken en weelderige planten, en past perfect in de natuurlijke omgeving. Het kristalheldere water weerspiegelt het weelderige groen van de bomen en creëert een sfeer van vrede en harmonie.

De grote zones rond het zwembad bieden ruimte om te zonnebaden, te ontspannen op comfortabele ligstoelen of te genieten van een lekkere lunch in de open lucht, midden in de natuur.

5 - Overloopzwembad met uitzicht op zee

5 - Overloopzwembad met uitzicht op zee

Instagram @jacobsenarquitetura

Dit overloopzwembad met uitzicht ligt op een bevoorrechte locatie en lijkt op te gaan in de horizon, waardoor lijkt of het water direct opgaat in de zee. Het elegante, moderne ontwerp, met randen die lijken te vervagen in de horizon, maakt het een ideale plek om te genieten van prachtige zonsondergangen en onvergetelijke romantische avonden.

Advertisement

6 - Zwembad met houten terras

6 - Zwembad met houten terras

Behance

Het zwembad past perfect bij het houten terras en creëert een sfeer van rust en comfort. Het natuurlijke houten oppervlak zorgt voor een warme en gezellige sfeer, perfect om te ontspannen en te zonnebaden.

7 - Ontspanningsruimte met zwembad

7 - Ontspanningsruimte met zwembad

Pinterest

Dit zwembad is ontworpen om te ontsnappen aan de alledaagse stress en vormt het hart van een zone die is gewijd aan wellness en ontspanning. Rondom is er een groot gebied met comfortabele zitplaatsen en ligstoelen, ideaal om te zonnebaden, een boek te lezen of gewoon te ontspannen. De sfeer wordt nog fijner door planten en bloemen die een vleugje frisheid en kleur toevoegen aan de algehele ambiance.

Deze zeven prachtige droomzwembaden zijn duidelijke voorbeelden van luxe, comfort en elegantie. Een verblijf in een huis met een van deze gemakken zou een unieke ervaring zijn, waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse routine en jezelf kunt onderdompelen in een wereld van rust, schoonheid en welzijn.

Advertisement