x
11 keer dat iemand beslist verrassende…
Meubels en woonaccessoires maken van boomstammen: 11 ideeën om te bewonderen Baking soda: 10 manieren waarop je de eigenschappen ervan kunt gebruiken voor je huis

11 keer dat iemand beslist verrassende voorwerpen heeft vereeuwigd

18 November 2022 • Door Natasja
20.929
Advertisement

Zelfs de gewoonste dag kan altijd iets onverwachts voor ons in petto hebben, hopelijk iets dat grappig of aangenaam is. Soms besluit iemand die het overkomt de ervaring online te delen, en zo worden merkwaardige en onverwachte waarnemingen vereeuwigd en becommentarieerd. Het kan echt alles zijn, als het maar in staat is om tenminste even de aandacht te trekken en, wie weet, zelfs een glimlach te ontlokken.

Hieronder staan een aantal echt bijzondere momenten op een hele normale dag, misschien merk je binnenkort iets soortgelijks om je heen!


Het lijkt een onscherpe foto, met heel weinig pixels, maar in plaats daarvan is het gewoon het optische effect van de aardappelschillen, gegroefd door het scherpe aardappelschilmesje!

Heb je wel eens het resultaat gezien van een ongeluk waarbij een letter van de carrosserie verdween en een andere een stuk opschoof?

Advertisement

Een stuk van deze snack is niet gevuld. Iemand kan het grappig vinden, iemand anders zou zich opgelicht voelen.

Zelfs logo's kunnen worden gerecycleerd: "Een restaurant in de buurt van mijn huis is verhuisd naar de plaats waar vroeger een Kentucky Fried Chicken zat. In plaats van het logo van Colonel Sanders te verwijderen, zetten ze hem een sombrero op, en voegde ze een snor en een poncho bij". Respect.

Als je ooit naar Bedford, Engeland, gaat, kon ook jij dit behang bewonderen... Van echte boeken!

Advertisement

"Ik heb ogen toegevoegd aan mijn droger zodat het lijkt op Wall-E en Eve's baby." Bedenk hoeveel huishoudelijke apparaten zouden kunnen profiteren van een truc als deze.

foto: krasivka

"Deze twee stenen die ik vond aan de oever van een meer passen perfect in elkaar."

Advertisement

"Een libelle landde op mijn sigaret net voordat ik hem aanstak."

Wie zegt dat gastanks lelijk zijn om naar te kijken in de tuin, terwijl je ze ook fantasierijk kunt decoreren? Deze tank is een gigantische watermeloen geworden.

Advertisement

"Op een dag zag ik een stuk mos op een boom, dat leek op een gezicht. Ik kwam er nog eens langs en het leek alsof iemand een das had toegevoegd'.

"Ik was in de badkamer toen ik deze aap naar me zag kijken. Ik denk dat ik hem getraumatiseerd heb'.

Fotografeer jij ook wel eens zulke onwaarschijnlijke taferelen?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt