Architectonische fouten en verschrikkingen: 10 echt zeer vreemde appartementen

door Natasja

08 September 2022

Architectonische fouten en verschrikkingen: 10 echt zeer vreemde appartementen
Advertisement

Wie heeft nog nooit te maken gehad met makelaars of eigenaars van te verhuren huizen die zo uitgekookt zijn dat ze een architectonische ramp als een juweeltje proberen te verkopen? Er zijn er genoeg, zowel uitgekookte mensen als architectonische rampen. En het kan altijd nog erger worden.

Sommige situaties zijn zo weerzinwekkend en absurd dat je er alleen maar ironisch om kan lachen, ook al zou je je handen in het haar willen steken. Hieronder tonen we je enkele van deze nachtmerrie-achtige woonoplossingen, die iedereen zou kunnen tegenkomen, ook al lijken ze gefotoshopt, zo onwaarschijnlijk zijn ze.

Advertisement

Voor van "alles bij de hand hebben" naar "alles uit de hand laten lopen" heb je maar weinig nodig. Hier is een praktische demonstratie hiervan. Maar voor wie altijd haast heeft en alles tegelijk doet, moet het de ideale woning zijn.

Advertisement

Soms heb je maar een beetje lucht nodig om weer te kunnen ademen. In dit geval zal het, letterlijk, een heel klein beetje lucht zijn.

Met zo'n ingang zal je zeker altijd fit zijn. En in het geval van een aardbeving, zal dat echt helpen voor de mensen die daar wonen.

Er is iets mis met deze lades. Ze moedigen in iedergeval aan om de dingen rustig en gecoördineerd aan te pakken, vooral voor degenen die om hun vingers geven. En een ander pluspunt is dat er geen gevaar is dat je ze open laat staan.

Als je op de tweede verdieping van dit huis woont, zou je eigenlijk voor een vorkheftruck moeten zorgen.

Advertisement

In bepaalde situaties wordt het heel duidelijk dat je de trap niet af (of op!) kunt rennen. En veel succes met het dragen van omvangrijke pakketten en koffers.

Als je een fout maakt, is het belangrijk dat je die probeert op te lossen, hoe dan ook. De fout in de foto is geweldig opgelost.

Advertisement

Meestal verstopt men de sleutels onder de deurmat. Hier, zonder enige twijfel, is een deurmat nodig. Maar zo te zien, zou het beter zijn om de sleutels daar niet te verstoppen.

Een en-suite badkamer is altijd een van de meest begeerlijke voorzieningen. Dit is een badkamer in de woonkamer in de meest authentieke en concrete zin van het woord.

Advertisement

En hier, aan het eind van ons kleine overzicht van verschrikkingen, is een manier om je benen en billen gespierd te houden, gewoon door vaak naar het toilet te gaan.

Wat vind je ervan? Heb je ooit iets soortgelijks of zelfs erger gezien?

Advertisement