Vreemde oplossingen voor alledaagse problemen: 7 bizarre trucs om dingen op een originele manier te doen

door Natasja

22 November 2022

Vreemde oplossingen voor alledaagse problemen: 7 bizarre trucs om dingen op een originele manier te doen
Advertisement

Er zijn strategieën die je invoert om alledaagse problemen op te lossen, maar die soms iets uitgesproken vreemds en onconventioneels hebben.

Men zegt dat je "van de nood een deugd moet maken", en wanneer de noodzaak sterker is dan al het andere, word je zo vindingrijk dat het "hoe" op de tweede plaats komt. Soms zijn de resultaten echt bizar en ongewoon, maar ze kunnen toch werken. Dus dan maar vreemd.

De resulterende beelden zijn vaak erg grappig. Wij hebben hieronder enkele van de meest eclectische en originele voor je verzameld.

Advertisement
Nuthinbetta2do/Reddit

Nuthinbetta2do/Reddit

Kleine kinderen zitten vaak in het karretje van de supermarkt. Maar soms zijn ze te klein en is het ongemakkelijk of zelfs onveilig om ze daar te zetten. In de afgebeelde situatie werd gekozen voor bokshandschoenen voor dit prachtige kleine meisje. Het lijkt alsof het kleine meisje net zo comfortabel en op haar gemak is alsof ze in een woonkamer zit.

Advertisement
u/SarahMiller20 1

u/SarahMiller20 1

Deze meneer wilde een manier vinden om AirPods te dragen zonder ze uit zijn oren te laten vallen en het risico te lopen ze te verliezen, met een nogal unieke maar zeker nuttige oplossing. Origineel dat wel, maar met de juiste voorzichtigheid.

Zedlol18/Reddit

Zedlol18/Reddit

Niet genoeg ruimte hebben in de voorraadkast en de zakken brood, koekjes en dergelijke aan het afdruiprek hangen is beslist een merkwaardige truc.

TheCupsOfWater/Reddit

TheCupsOfWater/Reddit

Wat vind je van deze bizarre oplossing om te voorkomen dat het elastiek van het mondkapje de zone achter het oor irriteert? Het ziet er misschien een beetje belachelijk uit, maar het is toch geniaal.

pseudo-nymphs/Reddit

pseudo-nymphs/Reddit

Degenen die voor deze tekst kozen, vonden het zeker handiger en sneller dan de wijzers een uur vooruit te zetten. Dit is een geval van professionele luiheid.

Advertisement
ceribanus/Reddit

ceribanus/Reddit

En waarom hang je de kerstboom niet op om te voorkomen dat de kat hem vernielt? Het lijkt misschien een absurde en overdreven techniek, maar we zijn er zeker van dat ook mensen met kleine kinderen dit serieus zouden kunnen overwegen.

scarymum/Reddit

scarymum/Reddit

En dan is er de wanhopige (of te luie, afhankelijk van je standpunt) huisvrouw die door het huis loopt met natte doekjes onder haar voeten, als schaatsen. Zo blijft de vloer schoon en hoef je niet voortdurend een dweil of mop te pakken. Het is verbazingwekkend wat men allemaal doet om de huishoudelijke klusjes over te slaan of te vergemakkelijken, vind je niet?

En zou jij ooit een van deze vindingrijke oplossingen overnemen?

Advertisement